Λιλ – Μονακό 4-1

Λιλ – Μονακό 4-1

Λιλ – Μονακό 4-1

Οι Μονεγάσκοι γνώρισαν βαριά ήττα με 4-1 από τη Λιλ και έπεσαν από την 2η θέση, με τους νικητές να βλέπουν Ευρώπη και μέσω πρωταθλήματος.

Δύσκολο φεγγάρι για τη Μονακό είναι αυτό του τελευταίου μήνα. Οι Πρίγκιπες είδαν τη Λιλ να τους διαλύει με 4-1 και έτσι στα έξι τελευταία ματς τους έχουν ρεκόρ 1-3-2. Αυτό έχει ως συνέπεια να πέσουν στην 3η θέση, όπου χάνουν το απ' ευθείας εισιτήριο για το Champions League.

Οι Λιλουά έκαναν φοβερό παιχνίδι και έβαλαν τέσσερα γκολ. Ο Αμαλφιτανό γύρισε ωραία και πλάσαρε (37'), για να αποβληθούν στη συνέχεια ο Σιβέλι των γηπεδούχων και ο Ετσιεζίλε των Μονεγάσκων. Οι τελευταίοι έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.

Αντί λοιπόν να γίνει το 1-1, ήρθε ο καταιγισμός. Με κοντινό πλασέ (67') ο Εντερ έκανε το 2-0 και ακολούθησαν οι Ομπαντί (77'), Σιντιμπέ (88') που ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο της Λιλ, με τον Μπαλουλί να μειώνει στις καθυστερήσεις. Με αυτή τη νίκη οι Λιλουά κοιτάζουν την 6η θέση, την Ευρώπη δηλαδή μέσα από τη βαθμολογία, καθώς έχουν και τον τελικό του League Cup.

 

 

Best of internet