Πανθρακικός - Ηρακλής 0-3

Πανθρακικός - Ηρακλής 0-3

bet365

Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο άνοιξε το δρόμο για τον Ηρακλή, ο οποίος φόρτσαρε στο τέλος και μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» επικράτησε 3-0 του Πανθρακικού.

Πως ξεκίνησαν

Κάτω από τα δοκάρια για τον Πανθρακικό βρέθηκε ο Αθανασιάδης, με τους Μελίσση, Ρούσσο μπροστά του και τους Παπαγεωργίου, Ποτουρίδη στα άκρα. Στον άξονα ήταν ο Ηλιάδης με τον Τσιάρα, ενώ πίσω από την Ίγκορ που ήταν στην κορυφή, κινήθηκαν οι Χασομέρης, Ντιγκινί και Μπαϊκαρά.

Στην αντίπερα όχθη, ντεμπούτο στην ενδεκάδα έκανε ο Γιαννικόγολου, με τους Στάμου, Καρασαλίδη μπροστά του, τον Κυριακίδη δεξιά και τον Καραγκούνη αριστερά στην γραμμή της άμυνας. Στον άξονα, ο Ιντζόγλου είχε δίπλα του τον Ζαμπάζη, ενώ πιο μπροστά σε οργανωτικό και πιο ελεύθερο ρόλο ήταν ο Λεοζίνιο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος, με τους Μοντέιρο και Τσιλιανίδη να τον πλαισιώνουν.

Πιο δυνατά ο Ηρακλής

Στα πρώτα λεπτά ο Ηρακλής ήταν πιο αποφασισμένος, πίεσε και κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα, περιορίζοντας τον γηπεδούχο Πανθρακικό σε παθητικό ρόλο. Ο Γηραιός, είχε την μεσοεπιθετική του γραμμή σε καλή μέρα, όπως φαινόταν, με αποτέλεσμα να φτάνει στην εστία, έστω και χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις.

Σε μία από τις… επισκέψεις των φιλοξενούμενων, πάντως, είχαμε και το γκολ! Ήταν το 17ο λεπτό, όταν ο Λεοζίνιο εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε νωρίτερα Ζαμπάζης, με τον Αθανασιάδη να μη μπορεί να αντιδράσει και τον Ηρακλή να παίρνει προβάδισμα στο σκορ.

Στην… αντεπίθεση ο Πανθρακικός

Το τέρμα αυτό άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης, αφού οι γηπεδούχοι… σοβαρεύτηκαν και βήκαν μπροστά, με στόχο να απαντήσουν στο τέρμα του Λεοζίνιο. Στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους, λοιπόν, οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο και πίεσαν, χωρίς, όμως, να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση μπροστά από την εστία του Γιαννίκογλου, που έκανε ντεμπούτο στην αρχική σύνθεση του Ηρακλή.

Καλύτερος χωρίς κατοχή ο Γηραιός

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής σταμάτησε κάθε προσπάθεια να άρει την κατοχή και να ελέγξει το παιχνίδι, αφού παραχώρησε την μπάλα στον Πανθρακικό και κοίταξε να χτυπήσει στην κόντρα. Κάτι που του ταιριάζει πολύ περισσότερο, όπως φάνηκε και στην πράξη, αφού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ πιο απειλητικός.

Έτσι, μπορεί ο Αθανασιάδης να προσπάθησε και να έβαλε αρκετές φορές «στοπ» στους παίκτες του Γηραιού, όμως στο τέλος ήρθαν τα γκολ που, δικαιωματικά, άξιζε ο Ηρακλής. Οι δύο αλλαγές του Παπαδόπουλου, Ρομάνο και Περόνε, χτύπησαν μέσα σε δύο λεπτά και με ένα ξέσπασμα στο 87’ και 88’ οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το παιχνίδι.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Τσιάρας, Ηλιάδης (85’ Χαβίτο), Μπαϊκαρά (58’ Γαβριηλίδης), Χασομέρης, Ντιγκινί, Ιγκόρ (65’ Μουδούρογλου).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Κυριακίδης, Στάμου, Καρασαλίδης, Ζαμπάζης (85’ Τσότρας), Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (75’ Ρομάνο), Βέλλιος (79’ Περόνε).

MVP. Λεοζίνιο. Έκανε την... βρώμικη δουλειά και κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Πανθρακικού, αφού με δική του εκτέλεση φάουλ ο Ηρακλής πήρε το προβάδισμα.

Στο ύψος του. Κυριακίδης. Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση από τον... μπαλαντέρ του Ηρακλή, που παίζει όπου χρειαστεί και πάντα βοηθάει την ομάδα του. Από κοντά και ο Αθανασιάδης, με τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού να δέχεται τρία γκολ, αλλά να έχει σώσει πολύ περισσότερα.

Αδύναμος κρίκος. Το δημιουργικό κομμάτι του Πανθρακικού, για ακόμα μία φορά παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων. Οι «πράσινοι» πήραν τον έλεγχο σε μεγάλο μέρος του αγώνα, όμως, αντί να απειλούν αυτοί, έμειναν εκτεθειμένοι στις αντεπιθέσεις.

Η γκάφα. Ανήκει στον Πανθρακικό, που έπεσε στην παγίδα του Ηρακλή και άφησε χώρους για να πιέσει, με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται και να χτυπούν στην κόντρα.

Το στραγάλι. Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του ο Διαμαντόπουλος και οι βοηθοί του, δεν είχε δύσκολες φάσεις το παιχνίδι, άλλωστε και αυτό έκανε πιο εύκολο το έργο τους.

Το ταμείο του gazzetta. Επέστρεψε στις νίκες ο Ηρακλής, χωρίς όμως να παρουσιάσει μία πολύ καλή εικόνα. Ο Γηραιός είχε απλά την ουσία, χτύπησε στην κόντρα, με το σκορ, όμως, να μην είναι... καθρέφτης. Έβγαλε, πάντως, φάσεις, παρόλο που δεν είχε τον έλεγχο του αγώνα. Από την άλλη, ο Πανθρακικός έδειξε για ακόμα μία φορά τις συγκεκριμένες αδυναμίες του, που τον οδήγησαν και στον υποβιβασμό. Ειδικά στην δημιουργία, οι «πράσινοι» πονάνε και σίγουρα ακόμα σκέφτονται τον Κάσες και πόσο ένας παίκτης σαν κι αυτόν θα άλλαζε τα τελευταία δύο χρόνια την εικόνας τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα