Νάπολι - Βερόνα 3-0

Gazzetta team
Νάπολι - Βερόνα 3-0

bet365

Η Νάπολι (χωρίς τον Ιγουαΐν) επιβλήθηκε πολύ εύκολα με 3-0 της Βερόνα και παραμένει στο κυνήγι της Γιουβέντους. Νίκες για Τορίνο και Σαμπντόρια.

Η απουσία του τιμωρημένου Ιγουαΐν δύσκολα θα φαινόταν στο ματς με την ουραγό Βερόνα, όπως και έγινε. Η Νάπολι έφτασε πολύ εύκολα στη νίκη με 3-0, με τον Γκαμπιαντίνι, που αποθεώθηκε από τους οπαδούς, να είναι το μεγάλο κέρδος.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο των γηπεδούχων, που μπήκαν δυνατά και κυριάρχησαν. Η πίεση παραλίγο να αποφέρει καρπούς μόλις στο 15’, όταν ο Γκαμπιαντίνι είδε την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι, πριν ο Γκολίνι βγάλει με τα πόδια το πλασέ του στο 19’. Το σουτ του Λόπεθ στο 27’ πέρασε λίγο, όμως το γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου και ήρθε στο 33’. Σουτ του Καγιεχόν, απόκρουση του Γκολίνι, με τον Γκαμπιαντίνι να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 1-0 με κεφαλιά. Τα πάντα τελείωσαν στο 45’, όταν ο Σουπραγιέν ανέτρεψε τον Καγιεχόν εντός περιοχής, με το διαιτητή Τσέλι να δίνει το πέναλτι και να αποβάλει τον Γάλλο. Ο Ινσίνιε έκανε το 2-0, με τους Ναπολιτάνους να κατεβάζουν στροφές στην επανάληψη και τον Καγιεχόν να κάνει το τελικό 3-0 στο 70’ μετά από ασίστ του Ελ Καντουρί.


Νίκη παραμονής για Τορίνο
Στο Τορίνο – Αταλάντα οριστικά δεν είχε σωθεί καμία, αλλά ουσιαστικά δεν αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα. Οι Τορινέζοι πήραν τη νίκη με 2-1 και βρέθηκαν στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη, με την Αταλάντα στο +8. Το διαγώνιο πλασέ του Μπρούνο Πέρες (35') και ένα λάθος στην άμυνα που εκμεταλλεύτηκε ο Μάξι Λόπες (46') χάρισαν το «τρίποντο» στους γηπεδούχους, καθώς το απ' ευθείας φάουλ-γκολ του Τσιγαρίνι (82') δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα. Στις καθυστερήσεις η Αταλάντα έμεινε με παίκτη λιγότερο (αποβολή Ντε Ρουν).

Σώθηκε η Σαμπντόρια
Μεγάλη νίκη για την Σαμπντόρια, που επιβλήθηκε με 2-0 της Ουντινέζε και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή. Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τον Κουαλιαρέλα να απειλεί για τους γηπεδούχους και τον Ζαπάτα να χάνει την καλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, όμως στην επανάληψη η Σαμπντόρια κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 58’, όταν ο Αρμέρο σκόραρε σε λάθος εστία. Οι παίκτες του Μοντέλα είχαν τον έλεγχο στη συνέχεια, όμως έπρεπε να φτάσουμε στο 85’, για να τελειώσουν το ματς, όταν ο Φερνάντο έκανε το 2-0 μετά από πάσα του Κασάνο και ωραία προσποίηση του Κουαλιαρέλα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα