Σπάει το πιο μεγάλο under;

Σπάει το πιο μεγάλο under;

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για την ιδιαιτερότητα του αγώνα του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο. 

Σπάει το πιο μεγάλο under;

Η τελευταία έξοδος του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, σήμερα στο Αγρίνιο, συμπίπτει με έναν από τους παραδοσιακά πιο δύσκολους αγώνες του κάθε χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Να θυμίσω ότι ο Ολυμπιακός δεν τον κέρδισε ούτε πέρσι (1-1), ούτε πρόπερσι στο Αγρίνιο, ενώ ακόμη και μέσα στο Καραϊσκάκη οι νίκες του αυτή την τριετία είναι με 1-0 φέτος, 2-0 πέρσι (το δεύτερο  γκολ στις καθυστερήσεις) και 2-1 πρόπερσι!!!

Να ξέρετε ότι τα παιχνίδια Παναιτωλικού-Ολυμπιακού είναι τα μεγαλύτερα under που υπάρχουν στην προϊστορία του Ολυμπιακού στην Α΄Εθνική! Έχει κερδίσει δύο φορές με 1-0 στη δεκαετία του ’70, έχει κερδίσει επίσης 1-0 πριν λίγα χρόνια με ένα γκολ του Μιραλάς κι έχει φέρει και 0-0 κι 1-1!

Σπάει λοιπόν αυτό το under; Να υπενθυμίσω ότι ο Ματζουράκης από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό, τον έχει αντιμετωπίσει φορές, ως γηπεδούχος προπονητής. Έχει δύο νίκες (2-1 κι 1-0 με την Ξάνθη) και τρεις ήττες (όλες 0-1 με Ξάνθη, Βέροια και Καλλονή), με εξαίρεση ένα Καλλονή-Ολυμπιακός 0-5.

Κατά την γνώμη μου ο Ολυμπιακός πράγματι θα δώσει σήμερα ένα από τα δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα. Και για να κερδίσει πρέπει να παίξει καλύτερα απ΄ ότι στην Τρίπολη και στο Καυταντζόγλειο, όπου έκανε δύο όντως ωραία διπλά.

Ο Παναιτωλικός μόλις στο τελευταίο του παιχνίδι στο Αγρίνιο κέρδισε την ΑΕΚ. Και θεωρώ ότι με το ίδιο στιλ θα παίξει κι απόψε. Να έχει το παιχνίδι στο 0-0 και να το πάει στο γκολ, στο ποιός θα βάλει το γκολ. Εξαρτάται από τον Ολυμπιακό να του χαλάσει το πλάνο…

Best of internet