Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Ταβάρες

Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Ταβάρες

Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Ταβάρες

Ο Γιόαν Ταβάρες απασχολεί τον Ολυμπιακό ενόψει καλοκαιριού, με τον Πορτογάλο αμυντικό από την πλευρά του να εμφανίζεται όχι μόνο «ζεστός» στην προοπτική των «ερυθρολεύκων», αλλά και διατεθειμένος να περιμένει την τελική τους απόφαση.

Η περίπτωση του Γιόαν Ταβάρες βρίσκεται στα υπ 'όψιν του Μάρκο Σίλβα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με τον Πορτογάλο τεχνικό να γνωρίζει καλά τον αμυντικό της Εστορίλ.

Το ενδεχόμενο απόκτησής του βέβαια εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους, ωστόσο με την προϋπόθεση πως δεν θα υπάρξει Grexit, αλλά και ανάλογα φυσικά και με τις ανάγκες που θα δημιουργηθούν στις θέσεις των σέντερ-μπακ, ο 28χρονος αμυντικός μπορεί να βρεθεί μέσα στις επιλογές του Σίλβα, δίχως να αποτελεί αυτή τη στιγμή βασική προτεραιότητα.

Ο ίδιος ο Ταβάρες πάντως, σύμφωνα με τη «Sport Day», δείχνει να προτιμά τον Ολυμπιακό ανάμεσα στους πιθανούς προορισμούς που έχει για να συνεχίσει την καριέρα του (μένει ελεύθερος από την Εστορίλ το καλοκαίρι) και γι' αυτό το λόγο εμφανίζεται διατεθειμένος να περιμένει για κάποιο διάστημα τους «ερυθρόλευκους» και τις τελικές εισηγήσεις του Μάρκο Σίλβα.

 

Best of internet