Βελλίδης: «Να αποφύγουμε τα λάθη»

Gazzetta team
Βελλίδης: «Να αποφύγουμε τα λάθη»

bet365

Ο Μάρκος Βελλίδης με δηλώσεις του μίλησε για το δίδαγμα του αγώνα με τον Πανιώνιο, για το ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά και για το πόσο θα επηρεάσει την ομάδα η άδεια Τούμπα.

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά για την έως τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι της Κυριακής: «Ήθελα πάρα πολύ να έρθω στον ΠΑΟΚ και ήταν κάτι που το επεδίωξα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ειδικά φέτος που συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα είμαστε αρκετά σοβαροί, θα πάρουμε την νίκη και θα αφήσουμε στην άκρη το ατυχές αποτέλεσμα που είχαμε κόντρα στον Πανιώνιο. Νομίζω ότι όλοι στρεφόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση» .

Για το δίδαγμα του αγώνα στην Νέα Σμύρνη: «Είδαμε ότι χάσαμε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά ήταν δικό μας. Είχαμε την μπάλα στα πόδια περισσότερη ώρα αλλά σε κάποια σημεία δεν φανήκαμε έξυπνοι και συγκεντρωμένοι. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλό μας να εκμεταλλευτεί τα δικά μας λάθη και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι αυτά πρέπει να τα βλέπουμε και να τα λιγοστεύουμε ώστε να παίρνουμε νίκες σε τέτοιες έδρες».

Για τα επαναλαμβανόμενα λάθη και το πως μπορεί να είναι κάποιο αισιόδοξος ότι η ομάδα θα τα καταφέρει στο φινάλε: «Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς γιατί η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από πολλούς τραυματισμούς. Δεν έχει καταφέρει εξαιτίας αυτού να είναι όσο ανταγωνιστική θα ήθελα. Έχοντας σχεδόν 35 μυϊκούς τραυματισμούς καταλαβαίνουμε όλοι το πρόβλημα. Το σύνολο είναι αυτό που κάνει την διαφορά και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα και να βοηθάμε τον κάθε συμπαίκτη μας, ώστε να αποφεύγουμε τα λάθη. Τώρα το να σταθούμε σε κάποια προσωπικά λάθη δεν είναι σωστό καθώς όλοι κάνουν λάθη και θα συνεχίσουν να κάνουν όσο αγωνίζονται. Αλλά νομίζω ότι όσο βοηθάμε ο ένας τον άλλον αυτά θα φύγουν από την ομάδα μας. Αν όλοι βοηθάμε και θέλουμε σαν τρελοί την νίκη θα είναι το πιο σημαντικό για εμάς».

Για την απουσία του κόσμου και τον Λεβαδειακό: «Το πιο σημαντικό είναι ότι θα παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας κάτι που δεν είναι καλό για καμία ομάδα. Σε άδεια γήπεδα δεν μπορείς να αποδώσεις όπως θέλεις. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας αλλά κάτι τέτοια δεν μπορεί να συμβεί την δεδομένη χρονική στιγμή. Όσων αφορά τον αντίπαλο έχει δείξει ότι είναι μία σκληρή ομάδα με πολύ καλό αγωνιστικό προφίλ. Έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές αλλά νομίζω ότι πρέπει να εστιάσουμε μόνο στην δική μας ομάδα. Να κάνουμε το παιχνίδι μας, να αποφύγουμε τα λάθη και να πάρουμε μία σπουδαία νίκη».

Για την τιμωρία του Δικεφάλου και αν επηρεάζει την ομάδα: «Φυσικά και μας μπαίνει στο μυαλό όλο αυτό. Νομίζω ότι η τιμωρία ήταν εξοντωτική για την ομάδα τόσο βαθμολογικά, όσο και οικονομικά, ενώ είναι πολλά και τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια. Εύχομαι να μειωθεί η ποινή γιατί ήταν εξαιρετικά βαριά. Σαν άνθρωποι εμείς είναι λογικό να ασχολούμαστε με το ποδοσφαιρικό κομμάτι γιατί αυτό μας ενδιαφέρει κυρίως αλλά είμαστε μέλη της ΠΑΕ, κάθε μέρα ασχολούμαστε με το τι κάνει η ομάδα μας και είναι λογικό να μας επηρεάζει» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα