Βόλφσμπουργκ - Μάιντς 1-1

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ - Μάιντς 1-1

bet365

Η Βόλφσμπουργκ έμεινε στο 1-1 με την Μάιντς και βρίσκεται στο -5 από τις θέσεις, που οδηγούν στην Ευρώπη.

Μπορεί μεσοβδόμαδα η Βόλφσμπουργκ να κέρδισε την Ρεάλ, όμως άλλο Champions League και άλλο Bundesliga. Οι Λύκοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην Μάιντς, η οποία έφυγε με ισοπαλία 1-1, και δυσκόλεψαν και άλλο τους εαυτούς τους στη μάχη της Ευρώπης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, όμως οι παίκτες του Σμιντ ήταν πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση και έχασαν την πρώτη κλασική ευκαιρία στο ματς, όταν στο 24’ ο Μπενάλιο έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Κόρδοβα. Η απάντηση για τη Βόλφσμπουργκ ήρθε στο 29’, με τον Κάριους να λέει «όχι» στον Σίρλε και το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για τους Λύκους, όταν στο 53’ μετά από ασίστ του Μπρούνο Ενρίκε, ο Σίρλε με υπέροχο τελείωμα έκανε το 1-0, όμως οι παίκτες του Χέκινγκ δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ.

Ο Χάιρο αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή για την Μάιντς και στο 66’ κατέβασε υπέροχα μετά από πάσα του Μπελ, για να κάνει το 1-1! Στιγμές αργότερα ο Μπενάλιο έβγαλε δύσκολα το μακρινό σουτ του Κλέμενς, ενώ μέχρι το τέλος εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ ήταν οι φιλοξενούμενοι. Η τελευταία καλή ευκαιρία χάθηκε στο 85’ για την Μάιντς, όταν μετά από εκπληκτική κούρσα, ο Χάιρο δεν κατάφερε να πλασάρει, για να μείνει το 1-1 μέχρι το τέλος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα