Σασουόλο -Τζένοα 0-1

Gazzetta team
Σασουόλο -Τζένοα 0-1

bet365

Η Σασουόλο είχε την ευκαιρία να περάσει πάνω από την Μίλαν, όμως ηττήθηκε στο MAPEI από την Τζένοα (0-1) και έμεινε κάτω από τους Ροσονέρι. Νίκησε την Κάρπι η Κιέβο (1-0).

Με την Μίλαν να μην μπορεί να βρει ποτέ σταθερότητα και να παίζει εντός έδρας με την Γιουβέντους, η Σασουόλο είχε την ευκαιρία με νίκη κόντρα στην Τζένοα να πάρει από τους Ροσονέρι την 6η θέση της Serie A που ίσως στο τέλος της σεζόν οδηγεί σε έξοδο στο Europa League. Αυτό όμως δεν συνέβη, αφού η Τζένοα είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά της, Ματία Περίν, και πήρε 0-1 στο MAPEI, κάτι που σημαίνει ότι οι Νεροβέρντι έμειναν από κάτω στη μάχη για την Ευρώπη.

Το ματς άργησε να ξεκινήσει λόγω χαλαζιού, ο Περίν έπιασε δουλειά κόβοντας τη σέντρα του Σανσόνε για τον Ντεφρέλ και στη συνέχεια έκανε απίθανη επέμβαση με το ένα χέρι στο αριστερό του Σανσόνε. Οι φιλοξενούμενοι όμως σκόραραν στην πρώτη φάση τους με τον Κονσίλι να αποκρούει το σουτ του Μάταβζ και τον Τζεμαϊλί να σκοράρει στην επαναφορά (0-1). Η Σασουόλο συνέχισε να είναι πιο επιθετική, ο Ντάνκαν σούταρε ψηλά, ο Περίν νίκησε τον Μανιανέλι και το φάουλ του Σανσόνε πέρασε έξω. Μπεράρντι και Ντάνκαν βρήκαν τον Περίν έτοιμο και ο Μουνιός έκοψε τον Πολιτάνο πριν σκοράρει. Ο τελευταίος και ο Σανσόνε είχαν τις ύστατες ευκαιρίες για τους Neroverdi που τελικά ηττήθηκαν με 0-1.

Δεν χαρίζει η Κιέβο
Στο Bentegodi το κίνητρο που είχε η Κάρπι, η οποία δίνει μεγάλη μάχη για να παραμείνει στη Serie A. Αυτό, όμως, δεν... συγκίνησε την Κιέβο, η οποία πήρε τη νίκη με 1-0 και ανέβηκε στην 8η θέση, αδιαφορώντας για τους νεοφώτιστους και την προσπάθεια τους να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αφού οι Βερονέζοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα, απέναντι σε μια Κάρπι που έπαιζε για την ισοπαλία. Οι νεοφώτιστοι στάθηκαν τυχεροί σε κάποιες ευκαιρίες της Κιέβο αλλά στο 83' δεν μπόρεσαν να αποφύγουν το 1-0 από το κοντινό σουτ του Πελισιέ, μετά την εκτέλεση κόρνερ και την κεφαλιά του Γκαμπερίνι. Αμέσως μετά οι γηπεδούχοι πλησίασαν σε δεύτερο γκολ με το δοκάρι του Ινγκλέζε, για να φλερτάρει στα τελευταία λεπτά με την ισοφάριση η Κάρπι σε δύο περιπτώσεις με τον Τζακάρντο αλλά ο Μπιτσάρι αντέδρασε σωστά και κράτησε το 1-0.

 

SERIE A Τελευταία Νέα