Δύσκολη αποστολή στο Αγρίνιο

Δημήτρης Τομαράς
Δύσκολη αποστολή στο Αγρίνιο

bet365

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού, που παραδοσιακά τον δυσκολεύει (10/04, 19.00, NS3). Διαβάστε για το πως θα παίξουν οι 2 ομάδες και τα τελευταία νέα τους.
Ο Παναιτωλικός παραδοσιακά προκαλεί προβλήματα στον Ολυμπιακό και το ίδιο θέλει να κάνει και την Κυριακή. Σχετικά με τα πλάνα του τεχνικού του τιμ ο Κυριακίδης θα είναι κίπερ, δεξί μπακ ο Παπάζογλου με τον Κουτρομάνο να έχει επίσης πιθανότητες και αριστερά ο Ρουμπουλάκου.
Δεξί στόπερ ο Κούσας και αριστερό ο Χαντάκιας. Δεξί αμυντικό χαφ ο Πάουλο και αριστερό αμυντικό χαφ ο Mάκος. Δεξί εξτρέμ ο Βασιλούδης, επιτελικός χαφ ο Ουάρντα και αριστερό εξτρέμ ο Κάπελ. Επιθετικός ο Μουνιός ενώ μία θέση για την 11άδα διεκδικεί ο Φερέιρα (σ.σ. για δεκάρι).
Για τον Ολυμπιακό ως προς την 11άδα κίπερ ο Ρομπέρτο ή ο Καπίνο, Μαζουάκου και Ελαμπντελαουί θα είναι στα δύο άκρα της άμυνας και οι Σιόβας - Μποτία θα είναι στα στόπερ. Οι Κασάμι - Ζντιέλαρ θα είναι τα δύο χαφ με τον Φορτούνη να είναι πίσω από τον Ιντέγιε κι οι Πάρντο - Ερνάνι θα είναι στα άκρα. Για την ενδεκάδα πιθανότητες για το κέντρο της άμυνας έχει και ο Ντα Κόστα.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Παναιτωλικός (10ος, 34 β.) - Ολυμπιακός (1ος, 79 β.): Κυριακή 10/4 19:00 Novasports 3
Παναιτωλικός (4-2-3-1): Κυριακίδης - Παπάζογλου, Κούσας, Χαντάκιας και Ρουμπουλάκου - Πάουλο και Μάκος - Βασιλούδης, Ουάρντα, Κάπελ - Μουνιός.

Αποστολή: Κουτρομάνος, Κόρσιενς, Ρουσκουσέδα, Αλεξίεβιτς, Φερέιρα, Κωνσταντινόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου και Κριστιάνο.

Απόντες: Τιμωρημένοι οι Κέβιν και Μύγας, τραυματίας ο Μαρκόφσκι, ο Κλέσιο έχει άδεια και είναι στην Μοζαμβίκη για την κηδεία του πατέρα του και ενώ γυρίζει μετά από καιρό αποστολή ο Αλεξίεβιτς.
Ολυμπιακός (4-2-3-1): Ρομπέρτο - Μαζουάκου, Σιόβας, Μποτία και Ελαμπντελαουί - Κασάμι - Ζντιέλαρ - Πάρντο, Φορτούνης, Ερνάνι - Ιντέγιε.
Αποστολή: Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Τσιμίκας, Φουστέρ, Καπίνο, Πουλίδο και Σεμπά.
Απόντες: Εκτός οι Τσόρι - Καμπιάσο που είχαν προβλήματα, ο τιμωρημένος Μιλιβόγιεβιτς και για λόγους τακτικής ο Σαλίνο. Έξω με πρόβλημα και ο Ντουρμάζ. Εκτός και ο Κολοβός.
Γήπεδο: Αγρινίου
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα