Αστέρας Τρίπολης: «Πιστεύουμε στις αποφάσεις»

Αστέρας Τρίπολης: «Πιστεύουμε στις αποφάσεις»

Στον Αστέρα σχολίαζαν δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα της Τρίπολης να... κυνηγάει την υπόθεση του Πανιώνιου ενόψει και των play off.

Αστέρας Τρίπολης: «Πιστεύουμε στις αποφάσεις»

Επίσημα δεν πήραν θέση στον Αστέρα. Ωστόσο δεν άφησαν αναπάντητο συγκεκριμένο δημοσίευμα που ήθελε την ομάδα της Αρκαδίας να κάνει προσφυγή στην UEFA για τις άδειες του Πανιωνίου και της ΑΕΚ!

Τι σχολίαζαν οι άνθρωποι του Αστέρα; Αρχικά ότι πιστεύουν στις αποφάσεις της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και πως μόνο εάν κρίνουν ότι θίγονται θα κυνηγήσουν τα συμφέροντά τους και τη νομιμότητα των οποιοδήποτε πράξεων. Πρόσθεταν μάλιστα πως αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως θα ψάξουν για φαντάσματα ή πως θα χρησιμοποιήσουν τακτικές που δεν αρμόζουν στην ιστορία και στο ήθος του συλλόγου.

Ταυτόχρονα χαρακτήριζαν «ύποπτο» το συγκεκριμένο δημοσίευμα μιας και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι άνθρωποι της αρκαδικής ομάδας σκέφτηκαν ακόμα και να κινηθούν νομικά προς την εφημερίδα καθώς στη χώρα μας καλείσαι συνεχώς να αποδεικνύεις πως δεν είσαι ελέφαντας…

Best of internet