ΠΑΟΚ: Αποστολή με εκπλήξεις

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Αποστολή με εκπλήξεις

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό με τον Βλάνταν Ίβιτς ν' αφήνει τον Δημήτρη Χατζηισαϊα εκτός αποστολής για λόγους αγωνιστικούς.

Με εξάσκηση στην τακτική και τις στημένες φάσεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Βλάνταν Ίβιτς δοκίμασε στο γήπεδο την στρατηγική που θέλει να εφαρμόσουν οι ποδοσφαιριστές του προκειμένου να επιστρέψουν στις νίκες στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλυσε στους παίκτες τα στοιχεία που πρέπει να βάλουν στο παιχνίδι τους και τα λάθη που πρέπει ν’ αποφύγουν σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης έγινε και ειδική εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Οι Μυστακίδης , Ζάιρο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με μπάλα, ο Μπερμπάτοφ συνέχισε σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κι ο Κωνσταντινίδης έμεινε στο γυμναστήριο για ενδυνάμωση και θεραπεία.

Γιατί έμεινε εκτός αποστολής

Ενώ εκτός αποστολής παρέμειναν οι Χατζηϊσαϊας, Αντόνις και Γκολάσα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο νεαρός αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής λόγω του τραυματισμού του. «Η ομάδα άλλωστε έχει τρία απολύτως έτοιμα στόπερ. Δεδομένου ότι παίζουν οι δύο, δεν υπήρχε λόγος να υπάρχουν άλλοι δύο στον πάγκο». Μετά το τέλος της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, ο Ίβιτς ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Βελλίδης, Γλύκος, Λέοβατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Μαλεζάς, Κοροβέσης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Κάτσε, Τζιόλης, Σάμπο, Πέλκας, Ροντρίγκες, Μακ και Κούστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα