Βέροια-Ξάνθη: Στην αναζήτηση της νίκης

Βέροια-Ξάνθη: Στην αναζήτηση της νίκης

bet365

Την πρώτη τους νίκη μετά από πολύ καιρό αναζητούν Βέροια και Σκόντα Ξάνθη στο αδιάφορο μεταξύ τους παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στο ματς της Βέροιας με την Ξάνθη, το οποίο θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας την Κυριακή (10/4 19:00). Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει εδώ και αρκετό καιρό την παραμονή τους, ενώ οι ακρίτες βρέθηκαν για ένα διάστημα στα σενάρια για την πεντάδα, όμως γρήγορα έμειναν εκτός αυτών.

Ωστόσο, τόσο η «βασίλισσα του Βορρά» όσο και η Σκόντα έχουν κίνητρα, αφού αναζητούν την πρώτη τους νίκη μετά από πολύ καιρό. Για τη Βέροια ήταν την 21η αγωνιστική κόντρα στην Καλλονή (2-0) και έκτοτε μέτρησε 4 ισοπαλίες και 3 ήττες στα 7 επόμενα παιχνίδια. Στον αντίποδα, οι Θρακιώτες κέρδισαν τελευταία φορά στην 23η αγωνιστική στο γειτονικό ντέρμπι με τον Πανθρακικό (1-0) για να έχουν... ταμείο 3 ισοπαλίες και 2 ήττες στα επόμενα 5 ματς.

Τα αποτελέσματα των δύο ομάδων μαζί με την τελευταία τους νίκη

Βέροια

Παναθηναϊκός-Βέροια 3-2

Βέροια-πλατανιάς 0-1

Ηρακλής-Βέροια 1-1

Βέροια-Λεβαδειακός 0-0

Ολυμπιακός-Βέροια 3-0

Βέροια-Πανιώνιος 1-1

Ατρόμητος-Βέροια 0-0

Βέροια-Καλλονή 2-0

Σκόντα Ξάνθη

Πλατανιάς-Σκόντα Ξάνθη 3-1

Σκόντα Ξάνθη-Λεβαδειακός 2-2

Πανιώνιος-Σκόντα Ξάνθη 3-0

Σκόντα Ξάνθη-Καλλονή 0-0

Παναιτωλικός-Σκόντα Ξάνθη 2-2

Σκόντα Ξάνθη-Πανθρακικός 1-0

Μέσα οι Μαραγκός, Γιουσούφ, έξι απουσίες

Επιστροφές και απουσίες για τη Βέροια, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει στη διάθεσή του τους Μαραγκό, Γιουσούφ, με τον πρώτο να προλαβαίνει τελευταία στιγμή να μπει στην αποστολή, καθώς θεωρούταν ότι θα μείνει εκτός. Αντίθετα, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπατιόν, Γεωργιάδη, Αμπντούν, Κόλα, Ετζενγκέλε και στον τιμωρημένο Γιαννούλη.

Νέτο ή Σιόντης αντί Γιαννούλη

Όσον αφορά την 11άδα, δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι σε σύγκριση με τον αγώνα της Λεωφόρου, με μοναδική εξαίρεση την απουσία του Γιαννούλη. Πολλές επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας δεν υπάρχουν και το κενό του θα καλύψει ένας εκ των Νέτο και Σιόντη.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καντιμοίρης, δεξιά στην άμυνα ο Μαλόν, αριστερά κάποιος από τους δύο προαναφερθέντες και οι Μαραγκός, Πούγγουρας στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Άρτσε, Μπαλάφας και μπροστά τους δεξιά ο Μεληκιώτης, αριστερά ο Μαγέφσκι και επιτελικός ο Ανάκογλου. Στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Ναζλίδης.

Εκτός οι Σολτάνι, Λουσέρο

Στην αντίπερα όχθη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σολτάνι και στον τραυματία Λουσέρο, που έχουν αποτελέσει δύο σημαντικές μονάδες για τη Σκόντα, με τον Αλγερινό να έχει μετρήσει 24 συμμετοχές και 5 γκολ και τον Αργεντινό να έχει απολογισμό 27 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Με αλλαγές η 11άδα

Από εκεί και πέρα, αρκετές αλλαγές θα έχει πιθανότατα η αρχική 11άδα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην αλλάζει το 4-2-3-1. Ο Τσέναμο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπέρτο να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Γουάλας το αριστερό και τους Καρυπίδη, Γούτα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Φλίσκας, Παπαστεριανός και μπροστά τους οι Νιέτο, Ορφανίδης, Ντιμιτρόφ, με μοναδικό προωθημένο τον Καπετάνο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Βέροια (14η, 26 β.) - Σκόντα Ξάνθη (12η, 32 β.): Κυριακή 10/4 19:00, Novasports Extra1

Βέροια (4-2-3-1): Καντιμοίρης - Μαλόν, Μαραγκός, Πούγγουρας, Νέτο ή Σιόντης - Άρτσε, Μπαλάφας, Μεληκιώτης, Ανάκογλου, Μαγέφσκι - Ναζλίδης.

Αποστολή: Βασιλειάδης, Βεργώνης, Καρακώστας, Γιουσούφ, Μάνος, Ξόμπλιος.

Απόντες: Μπατιόν, Γεωργιάδης, Αμπντούν, Κόλα, Ετζενγκέλε (τραυματίες), Γιαννούλης (τιμωρημένος).

Σκόντα Ξάνθη (4-2-3-1): Τσέναμο - Μπέρτος, Καρυπίδης, Γούτας, Γουάλας - Φλίσκας, Παπαστεριανός - Νιέτο, Ορφανίδης, Ντιμιτρόφ - Καπετάνος.

Αποστολή: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Τριάδης, Σκούρτης, Βασιλακάκης, Φασίδης, Καμαρά.

Απόντες: Σολτάνι (τιμωρημένος), Λουσέρο (τραυματίας).

Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας

Διαιτητής: Μήτσιος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα