Εκτός τρεις για Πανιώνιο

Νίκος Τσιώκος
Εκτός τρεις για Πανιώνιο

bet365

Χωρίς τους τιμωρημένους Ρισβάνη, Χαλκιαδάκη και τον τραυματία Τζανδάρη θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (10/4 19:00) ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος το Σάββατο (9/4). Αυτό έγινε με μία προπονηση, η οποία διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης και εν συνεχεία ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν υπολογίζει στους Ρισβάνη, Χαλκιαδάκη, που είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών και στον Τζανδάρη, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Διούδης, Βαλεντίνος Βλάχος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Κώστας Βλάχος, Ποζατζίδης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Μπλέτσας, Πινιώτης, Μασούρας, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Μπαργκάν.

Ίδια 11άδα

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα που θα παρατάξει, θα είναι η ίδια με αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βλάχος δεξιά στην άμυνα, ο Τασουλής αριστερά και οι Πατσατζόγλου, Οικονόμου στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Κόρμπος, Σιώπης και μπροστά τους δεξιά ο Καθάριος, αριστερά ο Μασούρας και επιτελικός ο Μπακασέτας. Στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Καραμάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα