Ξανά μήνυμα παραμονής ο Σαλίνο

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά μήνυμα παραμονής ο Σαλίνο

bet365

Ο Λεάντρο Σαλίνο επανέλαβε πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και πως αγαπάει πολύ αυτήν την ομάδα.
«Αγαπάω τον Ολυμπιακό και θέλω να παραμείνω», ήταν το μήνυμά του μέσω της Nova. Επίσης είπε για το ίδιο θέμα: «Έχω δείξει την πρόθεσή μου και έχω ξεκαθαρίσει πως επιθυμώ και θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Όμως, αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Θα πρέπει και οι δύο πλευρές να συμφωνούμε και να επιθυμούμε το ίδιο. Έχω δηλώσει πως αγαπάω τον σύλλογο και πως αγαπάω την ομάδα και την χώρα και θέλω να συνεχίσω εδώ.
Παρότι είμαι μακριά από τη χώρα μου, θα βρω λύσεις εκεί, σε περίπτωση που δεν συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Θα ήταν κάτι καλό να επιστρέψω στην πατρίδα μου, όμως, η μεγάλη μου επιθυμία είναι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό».
Ανάμεσα σε άλλα, ο έμπειρος ακραίος αμυντικός μιλάει και για τον κυριακάτικο αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τον οποίον τόνισε: «Ναι, είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε κερδίσει εκεί. Όμως, επιθυμώ φέτος να πάμε στην έδρα του Παναιτωλικού, να παίξουμε καλά και με σεβασμό στην ομάδα αυτή η οποία παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Να είμαστε σοβαροί και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όσο πιο καλά γίνεται για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα