Επιστρέφουν Βιγιαφάνιες και Μολέδο στον Παναθηναϊκό

Επιστρέφουν Βιγιαφάνιες και Μολέδο στον Παναθηναϊκό

Επιστρέφουν Βιγιαφάνιες και Μολέδο στον Παναθηναϊκό

Με τους Βιγιαφάνιες και Μολέδο να επιστρέφουν στην αποστολή, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να πηγαίνουν στην Τρίπολη με τους Βιγιαφάνιες και Μολέδο. Αντίθετα, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν υπολογίζει στους Κοτσόλη και Πράνιτς που έκαναν θεραπεία και τον Κουτρουμπή που προπονήθηκε ατομικά. Επίσης, εκτός είναι και οι τιμωρημένοι Μπεργκ και Αμπέντ, αλλά και οι Καλτσάς, Ταυλαρίδης.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Ιταλού για την 11άδα, αυτή αναμένεται να αποτελείται από τους Στιλ, κάτω από τα δοκάρια, Μέστο δεξιά, Χουχούμη αριστερά στην άμυνα και τους Σάντσεθ, Τελάντερ στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Ζέκα, Λουντ, με τους Μπουμάλ και Βιγιαφάνιες στα πλάγια και τους Πέτριτς, Λέτο στην επίθεση.

Αναλυτικά η αποστολή: Στιλ, Γιαννακόπουλος, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Λουντ, Τελάντερ, Σάντσεθ, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Λέτο, Βιγιαφάνιες.

Best of internet