Χωρίς Μπουγαΐδη ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Μπουγαΐδη ο Πανθρακικός

bet365

Χωρίς τον τιμωρημένο Μπουγαΐδη θα υποδεχτεί τον Ηρακλή ο Πανθρακικός σ' ένα αδιάφορο παιχνίδι στην Κομοτηνή. Πιθανόν με Ρούσσο στα στόπερ.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Κομοτηνή (10/4 19:00) ολοκλήρωσε ο Πανθρακικός το Σάββατο (9/4). Οι ακρίτες δούλεψαν σε ασκήσεις ταχύτητας και αντίδρασης, στην εκτέλεσεη και αντιμετώπιση στατικών φάσεων, στα τελειώματα και έπαιξαν παιχνίδια 5-2, με τον Τζάνη να πράττει ό,τι και τις προηγούμενες ημέρες, δηλαδή προπονήθηκε κανονικά στο πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό.

Στη συνέχεια, ο Στοΐνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, με τον Σέρβο να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο λόγω καρτών Μπουγαΐδη. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Ζδράβος, Χρήστου, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Ψάλτης, Μουδούρογλου, Ντιγκινί, Χασομέρης, Χαβίτο, Ίγκορ.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του για την 11άδα, δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως αναμένεται να παρατάξει την ίδια που είχε ξεκινήσει και κόντρα στον Ολυμπιακό. Εξαίρεση, βέβαια, θα αποτελέσει ο Μπουγαΐδης, τη θέση του οποίου στο κέντρο της άμυνας δεν αποκλείεται να πάρει ο Ρούσσος, σε περίπτωση που παίξει ο Ποτουρίδης αριστερά.

Έτσι μία πιθανή 11άδα είναι με τον Αθανασιάδη, κάτω από τα δοκάρια, τον Παπαγεωργίου δεξί μπακ, τον Ποτουρίδη αριστερό και τους Μελίσση, Ρούσσο στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Ηλιάδης, Τσιάρας και μπροστά τους δεξιά ο Γαβριηλίδης, αριστερά ο Ντιγκινί, επιτελικός ο Μπαϊκαρά, με τον Ίγκορ να είναι στην κορυφή του 4-2-3-1.

Ωστόσο, υπάρχει και μία εναλλακτική που θέλει τον Ποτουρίδη να πηγαίνει στο κέντρο της άμυνας και τον Χρήστου να παίζει αριστερά, όμως αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα