Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3

Γιώργος Καραμάνος
Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος πέρασαν με 1-3 από την Εσπανιόλ και πλησιάζοντας στην ανάσα τη Μπαρτσελόνα, μπορούν ξανά να ονειρεύονται τον τίτλο.

Τελικά η ήττα από τη Ρεάλ στο Clasico έχει βάλει σε μπελάδες τη Μπαρτσελόνα. Οι Μερένγκες πλησίασαν στο -4 από την κορυφή, αλλά το μεγάλο θέμα είναι η Ατλέτικο. Εκείνη πέρασε με 1-3 από την Εσπανιόλ και βρέθηκε στο -3 από την 1η θέση. Βέβαια έμενε να παίξουν το βράδυ του Σαββάτου οι Καταλανοί στην έδρα της Σοσιεδάδ. Οι Ροχιμπλάνκος όμως νωρίτερα τη δική τους δουλειά την είχαν κάνει καλά και με το παραπάνω.

Ο Φερνάντο Τόρες που έχει θυμηθεί τον καλό εαυτό του, είχε οριζόντιο δοκάρι (17'). Η Εσπανιόλ, ωστόσο, ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ (29'), με τον Ντιόπ να βρίσκει δίχτυα μετά από κόρνερ. Ο Ισπανός φορ της Ατλέτικο όμως βρίσκεται σε σούπερ φεγγάρι και με πλασέ μετά από σούπερ ασίστ του Κόκε (36') βρήκε δίχτυα για τρίτο σερί παιχνίδι. Στο 59' έκρυψαν το τόπι οι φιλοξενούμενοι, με τους Τόρες, Κόκε και τον Γκριεζμάν να γίνεται ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του club που σκοράρει σε επτά διαδοχικές αγωνιστικές.

Ο Κόκε πάλι που έκανε σπουδαία εμφάνιση, έφτασε τις 12 ασίστ στη La Liga και αφού είδε τον Πάου Λόπεθ να τον σταματάει (74'), τελικά τον νίκησε στο 89' με κεφαλιά (από σέντρα Τόρες), για να στείλει την ομάδα του και πάλι στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Εσπανιόλ (Κονσταντίν Γκάλκα): Πάου Λόπεθ, Ρόκο, Ο. Ντουάρτε, Ρ. Ντουάρτε (64' Καϊσέδο), Αλβαρο, Χάβι Λόπεθ (74' Σίλα), Σάντσεθ (83' Μπούργκι), Ντιόπ, Αμπρααμ, Ασένσιο, Μορένο

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Λούκας, Γκοδίν, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Αουγούστο Φερνάντες (85' Σαούλ), Κόκε, Καράσκο (60' Κορέα), Γκριεζμάν (60' Τόμας), Τόρες.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα