Φροζινόνε - Ιντερ 0-1

Gazzetta team
Φροζινόνε - Ιντερ 0-1

bet365

Η Ιντερ πέρασε δύσκολα στην έδρα της Φροζινόνε, η οποία είχε τρία δοκάρια, όμως δραπέτευσε με 0-1 και επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα. Ο Ικάρντι το γκολ.

Με τη βοήθεια της τύχης οι Νερατζούρι πήραν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη από τις 6 Ιανουαρίου και με ματς περισσότερο προσπέρασαν την Φιορεντίνα και μείωσαν στο -5 από την Ρόμα. Τρία δοκάρια είχε η Φροζινόνε, που τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο. Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ ήταν ο Ικάρντι, ο οποίος έφτασε τα 50 με τη φανέλα της Ιντερ.

Τέλες και Μπιαμπιανί είχαν τις πρώτες καλές στιγμές για τους παίκτες του Μαντσίνι και ο Λεάλι σταμάτησε τη σέντρα-σουτ του Πέρισιτς. Η πρώτη φάση των γηπεδούχων ήρθε στο 27’ όταν το βολέ του Φράρα πέρασε μόλις έξω. Επόμενη φάση για τους νεοφώτιστους ήταν με τον Κραγκλ, ενώ η Ιντερ απείλησε με την κεφαλιά του Μουρίγιο που έφυγε ψηλά. Η Φροζινόνε βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ στην επανάληψη και το 55’ όμως η κεφαλιά του Μπλανσάρ κοντραρίστηκε και πήγε έξω.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Νέιμαρ, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί

Ο Γιόβετιτς σούταρε στον Λέαλι όμως ήταν η ομάδα του Ρομπέρτο Στελόνε που έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν στο 64’ η κεφαλιά-ψαράκι του Παγκανίνι μετά τη σέντρα του Κραγκλ πήγε στο δοκάρι. Η Ιντερ προσπάθησε ξανά με τον Πέρισιτς, όμως η Φροζινόνε ήταν πολύ επικίνδυνη και είχε νέο δοκάρι, αυτή τη φορά οριζόντιο, με το εξαιρετικό φάουλ του Πάβλοβιτς με το αριστερό. Το γκολ όμως το έβαλαν οι Νερατζούρι.

Στο 74’ ο Γιόβετιτς έδωσε στον Πέρισιτς, εκείνος έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ικάρντι με εκπληκτική κεφαλιά νίκησε τον Λεάλι για το 0-1 με το γκολ του Νο50 στην 100ή του εμφάνιση με τους Μιλανέζους. Ο Γιόβετιτς είχε πλασέ ψηλά και στο 80’ ο Μπλανσάρ άφησε την Φροζινόνε με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει στο τέλος αλλά στο πλασέ του Τσιόφανι η μπάλα πήγε για τρίτη φορά στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς και το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

 

SERIE A Τελευταία Νέα