Ντέρμπι με... παράδοση!

Gazzetta team
Ντέρμπι με... παράδοση!

bet365

Ντέρμπι στο Μιλάνο, μάχη στο Λονδίνο, ματσάρα στο Σαν Σεμπαστιάν! Σάββατο με αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα!

Μίλαν - Γιουβέντους στο Σαν Σίρο και ο Μαξ Αλέγκρι επιστρέφει εκεί που αποθεώθηκε για μια τετραετία περίπου! Η Μεγάλη Κυρία ταξίδεψε στη Λομβαρδία έχοντας στις αποσκευές της 20 νίκες στα 21 τελευταία για το πρωτάθλημα, αλλά και την παράδοση, αφού επικράτησε και στα πέντε τελευταία της Μίλαν. Οι «ροσονέρι» συμπλήρωσαν τέσσερα ματς χωρίς νίκη! Θα επιστρέψουν στις επιτυχίες; Ο άσος τιμάται στο 3,75, το διπλό στο 2,15 και το Χ στο 3,25! Οκτώ φορές έχουν τεθεί αντίπαλοι οι δυο προπονητές, αήττητος ο Αλεγκρι από τον Μιχαϊλοβτς με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Τα 10 από τα 13 πιο πρόσφατα ματς της Μίλαν ήταν 2-3 γκολ, σημείο που προσφέρεται στο 2.00. Under τα επτά από τα εννέα τελευταία της παιχνίδια σημείο που τιμάται στο 1.53! Εξαιρετική αμυντικά η Γιουβέντους, 12 N.G στα 14 τελευταία της ματς!

Η ήττα στο Clasico την έφερε πιο κοντά στους ανταγωνιστές της και στο Ανοέτα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για νέες απώλειες! Ωστόσο, η παράδοση για τη Μπαρτσελόνα στη συγκεκριμένη έδρα είναι... κάκιστη! Στα πέντε τελευταία ματς, από τότε που η Σοσιεδάδ επέστρεψε στα σαλόνια, η Μπαρτσελόνα δεν έχει νίκη, αντίθετα μετρά 4 ήττες και μια ισοπαλία. Τελευταία φορά που κέρδισε στο Σαν Σεμπαστιάν ήταν τη σεζόν 2006-07! Η Σοσιεδάδ έχει την τέταρτη χειρότερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία, ενώ στις εννέα από τις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις της στο Ανοέτα ήρθε το «2-3 γκολ» σημείο που τιμάται από τη Sportingbet.gr στο 2.15! O άσος είναι στο 7.00, η ισοπαλία στο 4.75 και το διπλό στο 1.44! Τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκαν από G.G., όπως και το Οver 3.5 που προσφέρεται στο 2.40. Στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός οι Καταλανοί πέτυχαν δυο γκολ στο ημίχρονο!

Ντέρμπι στο Λονδίνο, τα Σφυριά θέλουν νίκη τετράδας και η Αρσεναλ τρίποντο... ελπίδας! Τέσσερα διαδοχικά διπλά έχουν οι Κανονιέρηδες στην έδρα της αντιπάλου, κι ένα πέμπτο θα αποδώσει 2.00, με το Χ να είναι στο 3.60 και τον άσο στο 3.75. Η τετράδα νικών συνοδεύτηκε με Οver που τιμάται στο 1.70. Εξαιρετικά εντός τα Σφυριά δεν έχουν ήττα στα 13 τελευταία, με επτά νίκες και 6 ισοπαλίες! Ο Ολιβιέ Ζιρού έχει βρει πέντε φορές δίχτυα στα έξι τελευταία με τη Γουέστ Χαμ, αλλά μόλις ένα στο Boleyn Ground΄. Στο 2.05 να βρει κι απόψε!

 

Τελευταία Νέα