Νίνης: «Δεν είμαι σούπερ ήρωας»

Νίνης: «Δεν είμαι σούπερ ήρωας»

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης εξήγησε γιατί δεν βρίσκεται στην αποστολή της Σαρλερουά στα τέσσερα τελευταία ματς τονίζοντας πως δεν είναι... σούπερ ήρωας!

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα της Σαρλερουά τρεις φορές από τις 18 Ιανουαρίου όταν και ανακοινώθηκε η απόκτηση του από την Σαρλερουά.

Ένας μόλις μήνα μετά την άφιξη του στον βελγικό σύλλογο, ο Νίνης αντιμετώπισε τραυματισμό που τον έθεσε εκτός μάχης μέχρι και σήμερα.

«Το έπαθα στην προπόνηση. Ένιωσα ένα έντονο πόνο στο πόδι. Ήταν ένα από ένα παλιό κάταγμα που είχα υποστεί και έπρεπε να ακολουθώ ειδικό πρόγραμμα για δύο εβδομάδες. Ο πόνος όμως δεν πέρασε».

Θα μείνουν στο κυνήγι των Λέστερ και Τότεναμ οι «κανονιέρηδες»; Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Γουέστ Χαμ - Αρσεναλ, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός διευκρίνισε πως δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

«Εδώ και δύο εβδομάδες επέστρεψα στις προπονήσεις. Εάν ο πόνος δεν επέστρεφε δεν θα χρειαζόταν να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Ευτυχώς έτσι έγινε. Η επέμβαση δεν είναι απαραίτητη».

Ο Νίνης εμφανίστηκε έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την Σαρλερουά. «Αν ο προπονητής με χρειάζεται είμαι έτοιμος. Πρέπει να βρω όμως ρυθμό. Ξεπέρασα το πρόβλημα. Δεν είμαι όμως σούπερ ήρωας».

 

Τελευταία Νέα