Μακ: Η επιστροφή και η «μάχη» για την Ευρώπη

Μακ: Η επιστροφή και η «μάχη» για την Ευρώπη

Gazzetta team
Μακ: Η επιστροφή και η «μάχη» για την Ευρώπη

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ επιστρέφει μετά από την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών και δείχνει ανυπόμονος για τα ματς με Λεβαδειακό και Πλατανιά.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην περίοδο απουσίας του από τους αγώνες του ΠΑΟΚ και την συνέχεια τους πρωταθλήματος, όπου ανέφερε πως ο στόχος είναι οι δύο νίκες προκειμένου να εξασφαλίσει η ομάδα την ευρωπαϊκή της συμμετοχή.

«Είμαι χαρούμενος, που μετά τη λήξη της τιμωρίας μου, είμαι και πάλι στη διάθεση του προπονητή μου. Ήταν για εμένα μία μακρά περίοδος χωρίς αγώνες, στην οποία δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειώσει ο Αγουέρο το πρώτο γκολ στο Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ.

Προπονήθηκα σκληρά και είμαι πολύ χαρούμενος για την συμμετοχή μου στα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Σλοβακίας.

Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για να είμαστε στο πλέι οφ. Εκεί θα δώσουμε μάχη για τη συμμετοχή μας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα», δήλωσε ο Μακ στην προσωπική ιστοσελίδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα