Θα προσφύγει στην UEFA για Πανιώνιο ο Αστέρας

Θοδωρής Βασίλης
Θα προσφύγει στην UEFA για Πανιώνιο ο Αστέρας

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στην UEFA σε περίπτωση που ο Πανιώνιος καταφέρει να αγωνιστεί στα πλέι οφ.

Ο Πανιώνιος δεν πήρε άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στα πλέι οφ. Οι «κυανέρυθροι» έχουν το δικαίωμα προσφυγής στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή αλλά και στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειώσει ο Αγουέρο το πρώτο γκολ στο Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ.

Αν οι Νεοσμυρνιώτες δικαιωθούν, τότε όπως αναφέρει το Goal, ο Αστέρας Τρίπολης θα προσφύγει στην UEFA και θα ζητήσει να εξεταστεί ο φάκελος του Πανιωνίου. Μάλιστα, στην Τρίπολη είναι αποφασισμένοι να ψάξουν και την υπόθεση της ΑΕΚ εφόσον οι Αρκάδες τερματίσουν έβδομοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα