ΠΑΟΚ: Τα είπαν Μίχελ και Μπέντο στην Μπράγκα

ΠΑΟΚ: Τα είπαν Μίχελ και Μπέντο στην Μπράγκα

ΠΑΟΚ: Τα είπαν Μίχελ και Μπέντο στην Μπράγκα

bet365

Το μυστικό ραντεβού του Πάουλο Μπέντο με τον Λούμπος Μίχελ στην Μπράγκα, παρουσία και του μάνατζερ του Κάρλος Γκονσάλβες.

«Ο ΠΑΟΚ συζήτησε με τον Πάουλο Μπέντο», αναφέρουν νέα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία και όπως φαίνεται «κάτι παίζει» με τον 46χρονο προπονητή και την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που είναι αλήθεια, ψάχνει έντονα στην συγκεκριμένη αγορά, όχι μόνο για προπονητή, αλλά και για ποδοσφαιριστές.

Ο Πάουλο Μπέντο και ο Λούμπος Μίχελ (όχι ο…. Ιβάν Σαββίδης, όπως λανθασμένα γράφουν οι Πορτογάλοι) συναντήθηκαν στην Μπράγκα. Στο περιθώριο του αγώνα, Μπράγκα – Σαχτάρ, για τα προημιτελικά του Europa League, οι δύο πλευρές τα είπαν, καθώς το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι μεν υπαρκτό, αλλά σε πρώτη φάση παραμένει απλώς διερευνητικό. Το ίδιο ισχύει και για την πλευρά Μπέντο.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειώσει ο Αγουέρο το πρώτο γκολ στο Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας δεν δείχνει να έχει αποφασίσει οριστικά αν ο ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια πολύ καλή περίπτωση για να συνεχίσει την καριέρα του. Πάντως, δεν είναι αρνητικός και αυτό το αντιλήφθηκε ο Λούμπος Μίχελ.

Άλλωστε, ο Μπέντο έχει την ευχέρεια να συνομιλήσει με τον Μάρκο Σίλβα και να πληροφορηθεί όλα όσα θέλει γύρω από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ. Οι δύο Πορτογάλοι προπονητές έχουν τον ίδιο μάνατζερ, τον Κάρλος Γκονζάλβες, ο οποίος ήταν «παρών» στο ραντεβού του Μίχελ με τον πελάτη του.

Ο Κάρλος Γκονζάλβες μπορεί να διέψευδε την Παρασκευή οποιαδήποτε επαφή με τον ΠΑΟΚ, είτε γιατί γνωρίζει «κάτι παραπάνω», είτε για λόγους «τακτικής», αλλά το ραντεβού και η επαφή με τον Λούμπος Μίχελ έγινε στην πόλη της Μπράγκα.

Μάλιστα, δεν μίλησαν μόνο για τον 46χρονο προπονητή, αλλά και για κάποιους από τους κάποιους ποδοσφαιριστέςμ που υπάρχουν στο πελατολόγιο του…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα