Στη λίστα της ΑΕΚ ο Καφού

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Καφού

Gazzetta team
Στη λίστα της ΑΕΚ ο Καφού

bet365

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μέσος της Γκιμαράες, Καφού, έπειτα από το «σκανάρισμα» που πραγματοποίησαν Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο στην Πορτογαλία.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου της Γκιμαράες, Καφού, φαίνεται πως παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη λίστα της ΑΕΚ από την Πορτογαλία, μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού των Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο στην Ιβηρική, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».

Ο 23χορνος χαφ που φέτος μετρά 26 συμμετοχές και 2 γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, παρότι αγωνίζεται σε μια θέση που η ΑΕΚ διαθέτει ήδη αρκετές λύσεις, όπως οι Γιόχανσον, Σιμόες, αλλά και ο Ζουκουλίνι, τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» θα ήθελαν να κρατήσουν και τη νέα σεζόν, παρακολουθείται στενά, ενώ μάλιστα φαίνεται πως η «Ένωση» έχει ήδη κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές, προκειμένου να κρατήσει «ζεστή» την περίπτωση του ενόψει καλοκαιριού.

Τον Πανιώνιο φιλοξενεί η ΑΕΚ μία στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η Interwetten προσφέρει τη νίκη της Ενωσης σε απόδοση 1.60.

Ένας από τους παράγοντες που πιθανόν να παίξουν ρόλο στην υπόθεσή είναι και το ενδεχόμενο να υπάρξει δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό για τον την απόκτηση του Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τον Καφού να θεωρείται πως μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Σουηδού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα