ΠΑΟΚ: Αλλάζει σχήμα και πρόσωπα

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Αλλάζει σχήμα και πρόσωπα

bet365

Από το 4-3-3 στο 4-2-3-1 θα δούμε τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να κρατάει στην 11αδα του Κοροβέση. «Μάχη» στο κέντρο για δύο θέσεις.

Ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό να κάνει κάποιες αλλαγές τόσο στο σχήμα που θα παρατάξει την ομάδα του όσο και στα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν. Μετά από τρεις παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς αφήνει στην άκρη το 4-3-3 και εφαρμόζει το 4-2-3-1. Ο τεχνικός του Δικεφάλου προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Κίτσιου δεξιά, Λέοβατς αριστερά και στο κέντρο της άμυνας οι Βίτορ και Τζαβέλλας. Στα χαφ οι Τζιόλης και Χαρίσης με τον Κάτσε να διεκδικεί θέση. Στα άκρα οι Κοροβέσης και Ροντρίγκες, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα