Πλήρης στον... τελικό ο ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Πλήρης στον... τελικό ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον... τελικό με τον Πλατανιά.

Το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν δίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, που υποδέχεται τον Πλατανιά στους Ζωσιμάδες. Ένα παιχνίδι για την πεντάδα, ειδικά από τη στιγμή που οι δύο ομάδες πήραν άδεια για τη νέα σεζόν. Ποια θα τα καταφέρει; Αυτό θα φανεί την Κυριακή (10/4) στον αγωνιστικό χώρο, με τον «Άγιαξ» να πηγαίνει σε αυτό χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Η μοναδική απουσία στη σημερινή προπόνηση ήταν του Γαρουφαλιά, που ακολούθησε εκ νέου ατομικό, ενώ από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλοι... πονοκέφαλοι για τον Γιάννη Πετράκη, είτε από τραυματισμούς, είτε από κάρτες.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ομαδική αμυντική και επιθετική τακτική, στατικές φάσεις και οικογενειακό δίτερμα. Έτσι, η προετοιμασία των Ηπειρωτών για το παιχνίδι με τους Χανιώτες θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (9/4), με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα