Δόθηκε το πριμ στον Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Δόθηκε το πριμ στον Πανιώνιο

bet365

Το πριμ που υποσχέθηκε ένας εκ των χορηγών του Πανιωνίου στα αποδυτήρια, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, δόθηκε την Παρασκευή (8/4) στους ποδοσφαιριστές.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και την εξασφάλιση της πεντάδας, η εταιρεία ένδυσης MEXX, που αποτελεί έναν εκ των χορηγών του Πανιωνίου, υποσχέθηκε πριμ στος ποδοσφαιριστές μέσω του ιδιοκτήτη της, Νίκου Παρασκευόπουλου, ο οποίος βρέθηκε στα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης.

Υπόσχεση που τηρήθηκε, αφού το πριμ δόθηκε στους παίκτες την Παρασκευή (8/4) κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Έτσι, οι «κυανέρυθροι» έχουν κάθε λόγο να χαμογελάνε, καθώς εκτός από τα όσα κατάφεραν εντός των τεσσάρων γραμμών είδαν και την τσέπη τους να ενισχύεται σε πολύ δύσκολους καιρούς για τον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα