Δοκιμές από Στοΐνοβιτς ενόψει Ηρακλή

Νίκος Τσιώκος
Δοκιμές από Στοΐνοβιτς ενόψει Ηρακλή

bet365

Στην επιθετική τακτική δούλεψε ο Στοΐνοβιτς στη σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού, ενώ έγινε και δίτερμα, με τον Σέρβο να κάνει δοκιμές ενόψει του ματς με τον Ηρακλή.

Με μία προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο ΔΑΚ Κομοτηνής την Παρασκευή (8/4), συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επιθετική τακτική, ενώ έγινε και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου, με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς να κάνει δοκιμές ενόψει του αγώνα της Κυριακής (10/4).

Σε αυτό έλαβε κανονικά μέρος στο πρώτο μέρος και ο Χρήστος Τζάνης για να συνεχίσει με ατομικό, ενώ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος λόγω καρτών Μπουγαΐδης. Έτσι, η προετοιμασία των ακριτών θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (9/4) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα