Εκτός δύο για Ξάνθη ενόψει Βέροιας

Νίκος Τσιώκος
Εκτός δύο για Ξάνθη ενόψει Βέροιας

bet365

Ο τιμωρημένος Σολτάνι και ο τραυματίας Λουσέρο είναι οι... πονοκέφαλοι του Λουτσέσκου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια.

Χωρίς στόχους έχει μείνει η Ξάνθη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, που αναζητάει το καλύτερο δυνατό φινάλε στη σεζόν. Προσεχής αντίπαλος είναι η Βέροια στην ομώνυμη πόλη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει δύο... πονοκεφάλους ενόψει του εν λόγω ματς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών, και στον Άντριαν Λουσέρο, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και θα μείνει εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, περιελάμβανε δουλειά στην αμυντική λειτουργία, στην επιθετική ανάπτυξη και στα τελειώματα φάσεων. Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (9/4), με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα