Ατομικό ο Σελίν στον Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό ο Σελίν στον Πλατανιά

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σελίν στη σημερινή προπόνηση του Πλατανιά, αλλά θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη λιστα των απουσιών από τη σημερινή προπόνηση του Πλατανιά προστέθηκε ο Σελίν. Ο στόπερ των Χανιωτών ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους, με τον Ουκρανό να υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, το οποίο θα κρίνει πολλά για τη μάχη της πεντάδας.

Αντίθετα, ο Γιώργος Παράσχος δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μενδρινό, Αποστολόπουλο, οι οποίοι συνέχισαν την θεραπεία τους και των τιμωρημένο λόγω καρτών Γκνιάτιτς. Όσον αφορά την προπόνηση, διεξήχθη στο Μάλεμε και περιελάμβανε τελειώματα φάσεων και οικογενειακό δίτερμα με σουτ στο μισό γήπεδο.

Έτσι, η προετοιμασία των Κρητικών θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (9/4) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει για την πόλη των Ιωαννίνων. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχουν έρθει τα πρώτα ευχάριστα νέα για την αδειοδότηση, αφού ήταν θετική η εισήγηση του διευθυντή του αρμόδιου τμήματος, Γιώργου Δημητρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα