Πήρε άδεια ο Λεβαδειακός

Νίκος Τσιώκος
Πήρε άδεια ο Λεβαδειακός

bet365

Ο Λεβαδειακός εξασφάλισε την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν και ξεκινάει τον προγραμματισμό αυτής χωρίς περιορισμούς.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την επιτροπή αδειοδότησης για τον Λεβαδειακό, μετά τη θετική εισήγηση του διεθυντή του τμήματος, Γιώργο Δημητρίου. Οι Βοιωτοί εξασφάλισαν την άδεια για τη νέα σεζόν, όπως ενημέρωσαν την Παρασκευή (8/4) με ανακοίνωσή τους, και έτσι ξεκινούν τον προγραμματισμό τους ενόψει αυτής δίχως περιορισμούς στις μεταγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξετάστηκε ο φάκελος αδειοδότησης της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Έπειτα από τη θετική εισήγηση του Διευθυντή Αδειοδότησης κ. Δημητρίου η επιτροπή χορήγησε στην ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ το πιστοποιητικό αδειοδότησης για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

Μετά την αναμενόμενη θετική εξέλιξη, από σήμερα ξεκινά ουσιαστικά ο προγραμματισμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα