Στα παρασκήνια του «Toumba» (pics)

Στα παρασκήνια του «Toumba» (pics)

Gazzetta team
Στα παρασκήνια του «Toumba» (pics)

bet365

Το τρίτο τεύχος του «Toumba Magazine» κυκλοφορεί με τον... τρελό Μακ και μας βάζει μέσα στο τυπογραφείο την στιγμή της δημιουργίας του!

Είχε κάνει αίσθηση. Οχι μόνο εντός συνόρων. Η άρτια σχεδίασή του και το απίστευτα ποιοτικό του αποτέλεσμα έκανε ακόμα και δημοσιογράφους εκτός συνόρων ν' ασχοληθούν μαζί του. Το Toumba Magazine (περί ου ο λόγος) κυκλοφόρησε για τρίτη φορά. Ηδη στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα ο αρθρογράφος της εφημερίδας ABC, Πάμπλο Ντελγάδο ασχολήθηκε με το περιοδικό.

Οντας έκπληκτος το χαρακτήρισε κάπως έτσι: «Τούμπα. Καλός σχεδιασμός και ποδόσφαιρο». Δεν το λες μικρό πράγμα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (είπαμε τώρα κυκλοφορεί το τρίτο τεύχος με τον... Mad Mak) να έχει αποσπάσει τόσο καλά σχόλια.

Αλλωστε αυτό είναι κάτι που το κέρδισε το περιοδικό. Με την ποιότητά του, την σχεδίασή του και το πόσο μοντέρνο είναι για την εποχή του.

Ο Διευθυντής Εκδοσης του Περιοδικού, Παναγιώτης Αρωνιάδης (και Υπεύθυνος Εντυπων και Ηλεκτρικών Μέσων) είναι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται.

«Ενα περιοδικό, ειδικά όταν το βασικό του αντικείμενο είναι κάτι τόσο απρόβλεπτο όσο το ποδόσφαιρο, αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό. Έτσι, η διαδικασία συνεχούς βελτίωσης δε σταματά ποτέ, αφού στόχος μας είναι πάντα η παρουσίαση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος», είπε ο Διευθυντής Εκδοσης του «Τoumba Magazine» και κατέληξε λέγοντας:

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα ότι το "Toumba Magazine" έχει κερδίσει την αποδοχή του κόσμου και κολακευτικές κριτικές από ΜΜΕ του εξωτερικού διότι δεν είναι ένα εύκολο εγχείρημα που φιλοδοξεί να ενισχύσει το brand value του ΠΑΟΚ και να καθιερώσει μια φρέσκια φιλοσοφία και προσέγγιση του ποδοσφαίρου».

Μάλιστα η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ μας έβαλε στα... παρασκήνια του περιοδικού. Πως δηλαδή παίρνει μορφή. Πως οι λέξεις, οι φωτογραφίες και οι σελίδες γίνονται ένα σύγχρονο και μοντέρνο περιοδικό.

Το paokfc.gr βρέθηκε στο τυπογραφείο όπου τυπώνεται το Toumba Magazine και φωτογράφησε το πως η παραγωγική διαδικασία γίνεται... ύλη και περιοδικό. Κι αν μη τι άλλο το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Οπως ακριβώς και το περιοδικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα