Έτσι «ψάρεψε» ο Χαρτ τον Ζλάταν (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Έτσι «ψάρεψε» ο Χαρτ τον Ζλάταν (vid)

bet365

Αν και ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να το θεωρήσει κάτι που συμβαίνει, ο Τζο Χαρτ σίγουρα με τη συμπεριφορά του κατάφερε να «ψαρέψει» τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και να παίξει με το μυαλό του!

Ο Άγγλος πορτιέρο της Μάντσεστερ Σίτι έπιασε τρίτο σερί πέναλτι στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, υπερασπιζόμενος τα γκολπόστ των «πολιτών», οι οποίοι, μετά το εκτός έδρας 2-2 με την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν τεράστια ευκαιρία για πρόκριση στη φάση των «4».

Από την πρώτη στιγμή επέδειξε κάπως... περίεργη συμπεριφορά όταν ο ρέφερι της αναμέτρησης της Τετάρτης έδειξε το πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σανιά στον Νταβίντ Λουίζ και ο Χαρτ ήταν ιδιαίτερα χαλαρός μέχρι να βρεθεί κάτω απ' τα δοκάρια και να ετοιμαστεί για την εκτέλεση του Ζλάταν.

Πήγε πίσω από την εστία του για να πιεί λίγο νερό, ενδεχομένως να φώναξε και κάτι στον Σουηδό, στη συνέχεια τα είπε λίγο με τον ρέφερι για το σφύριγμά του κι ενώ μασούσε την τσίχλα του, περίμενε με ...ψαρωτικό χαμόγελο την εκτέλεση του Ιμπαΐμοβιτς.

Την ίδια στιγμή, ο Σουηδός κοιτούσε μονάχα τη μπάλα και καθόλου τον Χαρτ, όμως τελικά ο πορτιέρο της Σίτι βγήκε νικητής.

«Μπορεί να είμαι λίγο... χαζός, αλλά δεν είμαι τρελός! Και νομίζω ότι ο Ζλάταν δεν είναι από τους παίκτες που μπορείς να παίξεις με το μυαλό τους και να τους κάνεις να χάσουν τη συγκέντρωσή τους την κρίσιμη στιγμή. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήταν ένα αδύναμο και κακό πέναλτι... Μέχρι εκεί...Και εγώ και ο Ζλάταν θέλουμε να γράψουμε ιστορία με τις ομάδες μας...» είπε ο διεθνής τερματοφύλακας...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα