«Άναψε» κόκκινο για Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
«Άναψε» κόκκινο για Πανιώνιο

bet365

Φαίνεται πως το ευρωπαϊκό όνειρο για τον Πανιώνιο ξεθωριάζει. Και αυτό γιατί η εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, είναι αρνητική. Θετική η εισήγηση για ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του Πανιωνίου φαίνεται πως δύσκολα οι «κυανέρυθροι» θα εξασφαλίσουν άδεια. Και αυτό γιατί η εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, ήταν αρνητική.

Η απόφαση δεν είναι οριστική με τον Πανιώνιο να ετοιμάζεται για έφεση. Σε περίπτωση όμως που επικυρωθεί, τότε ο Πανιώνιος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ κάτι που σημαίνει ούτε συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αντίθετα, εύχαριστα ήταν τα νέα για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια ανομβρίας παίρνει άδεια, όπως και ο Πλατανιάς. Τέλος, αρνητική ήταν η είσηγηση και για τις Βέροια, Καλλονή και Πανθρακικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα