Δείπνο με πρωτοβουλία Στραματσόνι

Δείπνο με πρωτοβουλία Στραματσόνι

Νίκος Αθανασίου
Δείπνο με πρωτοβουλία Στραματσόνι

bet365

Παίκτες και τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, παρουσία και του Γιάννη Αλαφούζου, δείπνησαν μαζί το βράδυ της Πέμπτης, μετά από πρωτοβουλία του Αντρέα Στραματσόνι...

Την ευκαιρία χαλαρώσουν λίγο από την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και να συσφίξουν τις σχέσεις τους ενόψει των play offs, είχαν την Πέμπτη το βράδυ παίκτες και τεχνική του Παναθηναϊκού.

Με πρωτοβουλία των Αντρέα Στραματσόνι, οι «πράσινοι» μαζεύτηκαν σε παραλιακό εστιατόριο στην Βούλα και δείπνησαν όλοι μαζί σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς φυσικά να λείπουν και οι πλάκες μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Εκεί, το παρών έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος που τα είπε για αρκετή ώρα με τον Ιταλό τεχνικό, αλλά και με τους περισσότερους παίκτες του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα