Νέα «καρφιά» Δήμου για την Αγιά Σοφιά

Νέα «καρφιά» Δήμου για την Αγιά Σοφιά

Gazzetta team
Νέα «καρφιά» Δήμου για την Αγιά Σοφιά

bet365

Μετά την ανακοίνωση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, ήρθε η σειρά του προέδρου του συμβουλίου και στενού συνεργάτη του Άρη Βασιλόπουλου, Γιώργου Πάνου, να τα «χώσει» για την υπογραφή της ΜΠΕ.

Ο Γιώργος Πάνος τονίζει ότι η απόφαση είναι απαράδεκτη και συνιστά «περιφρόνηση και εχθρική συμπεριφορά απέναντι στον Δήμο», ενώ σημειώνει ότι «ακυρώνεται η ψήφος των Δημοτών»

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Πάνου:

«Απαράδεκτη απόφαση ΣΥΡΙΖΑ-ΥΠΑΠΕΝ

Είναι προφανές δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμιά απόφαση από κανένα κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η απόφαση έγκρισης της ΜΠΕ από το ΥΠΑΠΕΝ για το έργο της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ άνευ όρων, παραβλέποντας όλες τις παρατηρήσεις της Περιφέρειας, του Δήμου και έγκριτων επιστημόνων είναι πολιτική απόφαση κορυφής.

Είναι μια απόφαση αμφισβήτησης και ακύρωσης αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου που αποτελεί απαράδεκτη περιφρόνηση και εχθρική συμπεριφορά εναντίον μιας εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής χωρίς προηγούμενο.

Μια απόφαση η οποία θέλει να αλλοιώσει και να ακυρώσει την ψήφο των Δημοτών που στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές επέλεξαν αυτή την παράταξη για να υπερασπίσει την ποιότητα της ζωής τους και το Δημόσιο συμφέρον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα