Μπράγκα - Σαχτάρ 1-2 (vid)

Gazzetta team
Μπράγκα - Σαχτάρ 1-2 (vid)

bet365

Μια ανάσα από τα ημιτελικά του Europa League η Σαχτάρ, η οποία επικράτησε 2-1 στην Πορτογαλία της Μπράγκα!

Το έκανε το 2011, το έκανε και πέντε χρόνια αργότερα! Η Σαχτάρ επικράτησε 2-1 στην Πορτογαλία της Μπράγκα και βρίσκεται με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Europa League! Οι Ουκρανοί επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί, χτύπησαν σε κομβικά σημεία και πήραν το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Το γκολ του Εντουάρντο στο 89' απλά κράτησε τη Μπράγκα στο παιχνίδι, η οποία και υπέστη την πρώτη φετινή της εντός έδρας ήττα στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί και στο δεκάλεπτο 20΄ -30' έβαλαν δύσκολα στη Σαχτάρ, ωστόσο ο Πιατόβ είχε σωστές τοποθετήσεις σε προσπάθειες των Σίλβα, Στοϊλίκοβιτς! Στο 41' η Μπράγκα είχε ακόμα μια καλή προσπάθεια, αλλά ο Φερέιρα από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει!

Η Σαχτάρ έστειλε μήνυμα στο 44' με τη χαμένη ευκαιρία του Τάισον και στο 45' ο Ρακίτσκι με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0! Η Μπράγκα ρίσκαρε με το καλημέρα της επανάληψης, οι Ουκρανοί βρήκαν χώρους και στο 48' είχαν μια μεγάλη φάση, με τον Μαλίσεβ να μη μπορεί να νικήσει τον Ματέους. Οι γηπεδούχοι απάντησαν και στο 51' βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ, αλλά το σουτ του Σίλβα βρήκε το δοκάρι!

Η Μπράγκα πίεζε για την ισοφάριση, αλλά στο 75' ήρθε το δεύτερο χτύπημα! Από διώξιμο του Πιατόβ, ασίστ του Μάρλος, ο Φακούντο Φερέιρα με εξαιρετικό τελείωμα πέτυχε το 2-0! Η Μπράγκα πίεσε για το γκολ, ο Γουίλσον Εντουάρντο έχασε δυο ευκαιρίες, αλλά στην τρίτη (89') κατάφερε να μειώσει σε 2-1!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα