Ο Ζιλμπέρτο και το plan b για τεχνικό διευθυντή

Ο Ζιλμπέρτο και το plan b για τεχνικό διευθυντή

Gazzetta team
Ο Ζιλμπέρτο και το plan b για τεχνικό διευθυντή

bet365

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν ακόμα την απάντηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου να αναλάβει τεχνικός διευθυντής, ωστόσο υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο...

Μπορεί να είναι ο άνθρωπος που θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος να διαδεχτεί τον Τάκη Φύσσα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η περίπτωσή του φαίνεται δύσκολη. Ο λόγος για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι «πράσινοι», περιμένουν ακόμα την απάντησή του στην πρότασή τους να αναλάβει θέση τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.

Αυτό που θέλουν στο «τριφύλλι», σύμφωνα με την «Live Sport», είναι ο Βραζιλιάνος να εκπροσωπεί την ομάδα στις Ευρωπαϊκές και όχι μόνο αγορές. Ενώ επίσης να έχει και προσωπικές επαφές σε κάποιες διαπραγματεύσεις. Ωστόσο αυτό φαίνεται για την ώρα να μην είναι εύκολο να το δεχτεί ο Ζιλμπέρτο, καθώς έχει υποχρεώσεις στην πατρίδα του, όπως επίσης και ανοιχτή γραμμή με την Αγγλία λόγω του παρελθόντος του στην Άρσεναλ.

Έτσι και με δεδομένες τις δυσκολίες που παρουσιάζει η συγκεκριμένη υπόθεση, ήδη στον Παναθηναϊκό έχουν ετοιμάσει plan b. Αυτό για την ώρα δεν περιέχει όνομα και θα ενεργοποιηθεί αν τελικά αρνηθεί ο Ζιλμπέρτο. Αν λοιπόν δεν είναι ο Βραζιλιάνος, ο νέος τεχνικός διευθυντής θα είναι εισήγηση του Στραματσόνι, ο οποίος θα φέρει στον Παναθηναϊκό έναν άνθρωπο που γνωρίζει και εμπιστεύεται ώστε να τον βοηθάει στις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα