Ντουρμάζ: «Είχα προαίσθημα για το φάουλ»

Ντουρμάζ: «Είχα προαίσθημα για το φάουλ»

Ντουρμάζ: «Είχα προαίσθημα για το φάουλ»

Ο Τζίμι Ντουρμάζ εξήγησε το πως σκόραρε από την εκτέλεση φάουλ και το πως... διάβασε τον Περνίς και ότι μπορεί να έκανε λάθος ο κίπερ του Ηρακλή.

Ο Ντουρμάζ είπε στη NOVA για:
 
Το σχόλιο του για το ματς: «Πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουμε στη διάθεσή μας είναι πολύ καλοί ικανοί να παίζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι δεν είναι πολύ εύκολο για τον προπονητή όμως γνωρίζουμε ότι είναι εκείνος ο οποίος πρέπει να επιλέγει. Επιλέγει τη μία φορά μία ενδεκάδα, επιλέγει την άλλη φορά μία άλλη ενδεκάδα, αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι όλες αυτές οι ενδεκάδες να αποδίδουν καλά».
 
Το γκολ με φάουλ που πέτυχε: «Είχα καλό προαίσθημα όταν αποφάσισα να το εκτελέσω. Είδα τον τερματοφύλακα ο οποίος έκανε ένα βήμα προς την κατεύθυνση την οποία θεωρητικά θα κάλυπτε. Αποφάσισα να το σουτάρω εκεί που το σούταρα και ήταν καλή εκτέλεση καθώς μπήκε γκολ».
 
Τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αν τελικά ολοκληρωθεί το Κύπελλο Ελλάδος: «Εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι. Πάντα δουλεύουμε και εργαζόμαστε έχοντας στο μυαλό μας ότι τα παιχνίδια θα γίνουν και έτσι δουλεύουμε καθημερινά. Έτσι προετοιμαζόμαστε. Από εκεί και πέρα όποια και αν είναι η απόφαση εμείς θα τη διαχειριστούμε αναλόγως, αλλά εμείς κάνουμε πάντα τη δουλειά μας σαν να θεωρούμε ότι οι αγώνες θα γίνουν».

Best of internet