Μποτία: «Σκεφτόμαστε ακόμα τον τελικό»

Δημήτρης Τομαράς
Μποτία: «Σκεφτόμαστε ακόμα τον τελικό»

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία υπογράμμισε πως στον Ολυμπιακό σκέφτονται ακόμα την πιθανότητα να γίνει το Κύπελλο και να παίξουν τελικό.
Αναλυτικά:
- Ποιο είναι το κίνητρό σας την στιγμή που έχετε κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα;
«Η αλήθεια είναι πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σκέφτονται μόνο πως πάντα έχουν την υποχρέωση να δείχνουν τον καλό τους εαυτό, να δουλεύουν κάθε μέρα για το καλό της ομάδας μας, να απολαμβάνουν τη δουλειά τους, να απολαμβάνουν το επάγγελμά τους και να σκέφτονται πάντα πως πρέπει να δείχνουν όλο τον σεβασμό σε οποιοδήποτε αντίπαλο πρέπει να αντιμετωπίσουν».
- Που κρίθηκε το παιχνίδι;
«Πάντα αυτό που προσπαθούμε είναι να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο. Θέλαμε φυσικά να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδό μας να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, όπως είπα και πριν σεβόμαστε τους εαυτούς μας σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα».
- Πως είναι για σένα πως ενώ όλα έχουν κριθεί, μπαίνεις στο γήπεδο και βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό;
«Όπως είπα και πριν, πάντα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προσπαθούν να δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις για να βελτιώνονται. Προσπαθούν να παρουσιάζουν ένα καλό ποδόσφαιρο, σέβονται τον εαυτό τους, σέβονται το επάγγελμά τους, προσπαθούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και προσπαθούν να είναι σε φόρμα μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια, γιατί έχουν στο μυαλό τους πως ίσως γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό».
- Υπάρχει στο μυαλό σας το ενδεχόμενο να διεκδικήσετε το νταμπλ και φέτος σε περίπτωση που γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος;
«Ναι φυσικά. Σκεφτόμαστε πως μπορεί να παίξουμε τον τελικό και θέλουμε μέχρι το τέλος να προπονούμαστε και να είμαστε έτοιμοι για να δίνουμε καθημερινά το 100% του εαυτού μας στην προπόνηση, για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το ενδεχόμενο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα