Από εβδομάδα οι ουσιαστικές συζητήσεις για Διούδη

Δημήτρης Τομαράς
Από εβδομάδα οι ουσιαστικές συζητήσεις για Διούδη

bet365

Την ερχόμενη εβδομάδα θα μπουν σε συζητήσεις ουσίας για το μέλλον του Σωκράτη Διούδη ο παίκτης και ο ατζέντης του. Πάντα στο προσκήνιο ο Ολυμπιακός.

Ο Διούδης - όπως έχουμε τονίσει ξανά - παραμένει στους παίκτες που τσεκάρει ο Ολυμπιακός από την εγχώρια αγορά και που παρακολουθείται πολύ στενά ενόψει καλοκαιριού. Ο 23χρονος κίπερ που έχει κάνει μία πολύ καλή χρονιά με τα χρώματα του Πανιωνίου συνεχίζει να είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από Ελλάδα και Ευρώπη.

Επίσης ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο για νέο συμβόλαιο με την Κλαμπ Μπριζ. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα αρχίσουν οι συζητήσεις ουσίας με τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους προκειμένου να ξεκαθαριστεί άμεσα το μέλλον του Σωκράτη Διούδη. Αυτό που θα ήθελε ο ίδιος θα ήταν να βρεθεί σε μία ομάδα όπου θα πάρει αρκετά ματς στα πόδια του και θα μπορέσει και να βελτιωθεί και άλλο και να εξελιχθεί όπως πρέπει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα