Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ 2-0

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ 2-0

bet365

H Ρεάλ Μαδρίτης στο... στόμα των Λύκων! Η Βόλφσμπουργκ επιβλήθηκε 2-0 της «βασίλισσας» και μετατράπηκε σε μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Απίθανα πράγματα από τον Ντράξλερ στην άμυνα των Μαδριλένων!

Ταξίδεψε στη Γερμανία με τον αέρα της νίκης στο Clasico, αλλά στη Βόλφσμπουργκ Αρίνα έπεσε στο στόμα του... λύκου! Η Ρεάλ έκανε το χειρότερο αμυντικά παιχνίδι της στη διοργάνωση, δέχθηκε δυο γκολ στο α' μέρος και οι πιθανότητες πρόκρισης στα ημιτελικά έπεσαν στο... 17%. Αλλωστε, δεν έχει κάνει ανατροπή στην Ευρώπη από 0-2 τα τελευταία 29 χρόνια, αφού τρεις φορές που το πάλεψε... απέτυχε! Οι Λύκοι είχαν σε απίθανη βραδιά τον Ντράξλερ, με τον Ντανίλο να βλέπει... εφιάλτες!

Ξεκίνημα με τρελό ρυθμό και τη Ρεάλ να βάζει δύσκολα στη Βόλφσμπουργκ! Μόλις στο 2' ο Ρονάλντο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Γερμανών, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ! Εξι λεπτά αργότερα ο Μπενάλιο τοποθετήθηκε σωστά σε προσπάθεια του Μπέιλ. Στο 13' οι Μαδριλένοι είχαν τη μεγαλύτερη τους φάση, ο Μπενζεμά βρέθηκε τετ α τετ, αλλά νικήθηκε από τον Ελβετό γκολκίπερ! Η Βόλφσμπουργκ αντέδρασε και η γκάφα του Κασεμίρο στο 17' έδωσε την ευκαιρία στους Γερμανούς να ανοίξουν το σκορ, μιας και ο Ροντρίγκες δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα! Αυτό το γκολ έβαλε τέλος στο τρελό σερί του Νάβας, ο οποίος δεν είχε δεχθεί τέρμα τα τελευταία 737 λεπτά στη διοργάνωση.

Η Ρεάλ δεν είχε συγκέντρωση αμυντικά, έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και το πλήρωσε... Στο 25' από εξαιρετική ασίστ του Ενρίκε ο Αρνολντ πέτυχε το 2-0! Ηταν η πρώτη φορά στην ιστορία της Βασίλισσας στη διοργάνωση που δέχθηκε γκολ στο πρώτο 25λεπτο. Παράλληλα, τις τέσσερις τελευταίες φορές που δέχθηκε δυο γκολ στο α΄ μέρος στο Champions League ήταν από γερμανικές ομάδες! Η Βόλφσμπουργκ έκανε ό,τι ήθελε στο ματς, με τον Ντράξλερ να προκαλεί μπελάδες στον Ντανίλο! Ο Μπενζεμά στο 32' θα μπορούσε να βάλει την ομάδα του στο κόλπο, αλλά η κεφαλιά κατέληξε άουτ! Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 35' χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, αφού από πάσα του Αρνολντ ο Ντράξλερ δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Γάλλος φορ της Βασίλισσας αντικαταστάθηκε λίγο πριν το τέλος του α' μέρους, λόγω τραυματισμού και η ομάδα του έχασε ένα σημαντικό όπλο στην προσπάθεια για ανατροπή! Η Βόλφσμπουργκ ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι και στην επανάληψη κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ! Ο Μπέιλ το πάλεψε, αλλά ο Κριστιάνο ήταν... εκτός κλίματος, όπως φάνηκε και στο 73' όταν έχασε μεγάλο τετ α τετ με τον Μπενάλιο! Οι Λύκοι θα μπορούσαν να... σοκάρουν περισσότερο τη Βασίλισσα, αλλά Σίρλε και Κρούζε απώλεσαν μεγάλες ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ!

Βόλφσμπουργκ (Ντίτερ Χέκινγκ): Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Ντράξλερ, Ενρίκε (79’ Τρες), Σίρλε (85’ Κρούσε), Ντάντε, Λουίς Γκουστάβο, Γκιλαβογκί, Νάλντο, Άρνολντ, Ροντρίγκες.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Πέπε, Ράμος,Ρονάλντο, Κρόος (86’ Χάμες Ροντρίγκες), Μπενζεμά (40’ Χεσέ), Μπέιλ, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς (64’ Ίσκο), Ντανίλο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα