Εφεση η ΑΕΚ

Εφεση η ΑΕΚ

Gazzetta team
Εφεση η ΑΕΚ

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και κατέθεσε έφεση για τις αποφάσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο αλλά και τα πρόστιμα στα ντέρμπι.

Τι αποτέλεσμα θα υπάρξει και αν θα υπάρξει, θα φανεί... Η ΑΕΚ πάντως δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και κατέθεσε, το μεσημέρι της Τετάρτης, την έφεση για τις αποφάσεις σχετικά με τα γεγονότα του Περιστερίου. Στην Ενωση θεωρούν ότι δεν δικαιολογείται με τίποτα η ποινή του -3 και των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και γι' αυτό κατέθεσαν έφεση, ελπίζοντας ότι θα δικαιωθούν. Παράλληλα, η έφεση των Κιτρινόμαυρων αφορά και στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στην ΠΑΕ για την συμπεριφορά των οπαδών της στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όπου κατά γενική παραδοχή δεν υπήρξε τίποτα άσχημο από την πλευρά του κόσμου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα