Μπήκε ο Τζάνης

Νίκος Τσιώκος
Μπήκε ο Τζάνης

bet365

Στις προπονήσεις του Πανθρακικού μπήκε ο Χρήστος Τζάνης, καθώς ακολούθησε ένα μέρος της σημερινής, και μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του.

Ένα ευχάριστο νέο είχε η σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού, καθώς ένα μέρος αυτής ακολούθησε και ο Χρήστος Τζάνης. Ο 30χρονος δεξιός εξτρέμ πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις δύο ματς τη φετινή σεζόν, πλέον μπήκε στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής του και μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς.

Βέβαια, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου δεν είναι βέβαιο αν θα μείνει για να βοηθήσει τους ακρίτες, που έχουν στόχο τη δημιουργία μίας ομάδας που θα τους φέρει άμεσα ξανά στη Σούπερ Λίγκα.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλοι... πονοκέφαλοι ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή, πέραν του τιμωρημένου Μπουγαΐδη, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην αμυντική και επιθετική τακτική, με τους παίκτες να χωρίζονται σε γκρουπ ανάλογα με τη θέση που παίζουν.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Κομοτηνής θα συνεχιστεί με προπονήσεις τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί με άλλη μία το Σάββατο (9/4), με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής (10/4), με τις τιμές να κυμαίνονται από 10 έως 30 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός

Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής 10 Απριλίου 2016, με αντίπαλο τον Ηρακλή, για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16.

Από την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανθρακικός (οδός Ηροδότου 28-Κτίριο Β') εισιτήρια για τον τελευταίο φετινό εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση θα γίνεται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα www.viva.gr μέσα από το σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-panthrakikos-agones-2015-16/.

Επίσης, την Κυριακή το εκδοτήριο στη Θύρα 1 του ΔΑΚ Κομοτηνής πρόκειται να είναι ανοικτό για το κοινό από τις 16:00 το μεσημέρι, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι φίλαθλοί μας θα θελήσουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους την ημέρα του αγώνα.

Επισημαίνεται πως με βάση όσα προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος:

-Το εισιτήριο είναι ηλεκτρονικό και ονομαστικό και δε μεταβιβάζεται.
-Για την έκδοση του εισιτηρίου απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων του αγοραστή, με την προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου, και η αναφορά του ονόματος του αγοραστή στο εισιτήριο καθώς και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).
-Για την έκδοση του εισιτηρίου απαιτείται, επίσης, η προσκόμιση της Κάρτας Φιλάθλου.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοί μας να προσέλθουν έγκαιρα στις θύρες, έχοντας μαζί τους όλα τα παραπάνω, και να έχουν την προσήκουσα υπομονή, καθώς θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την έκδοση του ονομαστικού ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΑ 1: τιμή 10 ευρώ και δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 14 ετών.
ΘΥΡΑ 6: τιμή 15 ευρώ
ΘΥΡΑ VIP: τιμή 30 ευρώ και 5 ευρώ για παιδιά έως 14 ετών.

Ώρες λειτουργίας γραφείων:

Δευτέρα: 9.00 - 15.00
Τρίτη: 9.00 - 15.00 & 18.00 - 20.30
Τετάρτη: 9.00 - 15.00
Πέμπτη: 9.00 - 15.00 & 18.00 - 20.30
Παρασκευή: 9.00 - 15.00 & 18.00 - 20.30
Σάββατο: 9.00 - 14.00

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα