Πιθανό να προλάβει Ξάνθη ο Γιουσούφ

Πιθανό να προλάβει Ξάνθη ο Γιουσούφ

Ο Γιουσούφ έχει επανέλθει στις προπονήσεις της Βέροιας και είναι πιθανό να προλάβει το εντός έδρας ματς με τη Σκόντα Ξάνθη. Δύσκολα οι υπόλοιποι.

Πιθανό να προλάβει Ξάνθη ο Γιουσούφ

Την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Σκόντα Ξάνθη συνέχισε την Τετάρτη (6/4) η Βέροια. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, στην οποία οι Μπατιόν, Αμπντούν, Γεωργιάδης, Γιουσούφ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, με τους Κόλα, Εντζενγκέλε να πράττουν το ίδιο με αυτό της αποκατάστασής τους. Εξ' αυτών, μόνο ο Γιουσούφ είναι πιθανό να προλάβει το ματς με τους ακρίτες, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας και αμυντικής λειτουργίας, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να καταστρώνει τα πλάνα του, ώστε η «βασίλισσα του Βορρά» να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν, αφού έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στον αγώνα με τους Θρακιώτες θα απουσιάσει και ο Γιαννούλης, ο οποίος αποβλήθηκε στη Λεωφόρο και θα εκτίσει την ποινή του.

Best of internet