Μοράτα: «Πραγματικά με ήθελε η Βόλφσμπουργκ»

Μοράτα: «Πραγματικά με ήθελε η Βόλφσμπουργκ»

bet365

Ο Άλβαρο Μοράτα μίλησε για την πρόταση που είχε από την Βόλφσμπουργκ και τους λόγους που επέλεξε τελικά τη Γιουβέντους.

Με 42 ματς, 10 γκολ και 8 ασίστ ο Άλβαρο Μοράτα είναι ικανοποιημένος από την επιλογή του να πάει στη Γιουβέντους αφήνοντας την Ρεάλ Μαδρίτης, όπου δεν τον υπολόγιζαν τόσο.

Ωστόσο το δρομολόγιό του θα μπορούσε να είναι διαφορετικό μιας και πριν πάρει την τελική του απόφαση, ο πρόεδρος της Βόλφσμπουργκ ταξίδεψε στην ισπανική πρωτεύουσα για να τον πείσει να γίνει «λύκος». Όπως είδαμε, δεν τα κατάφερε.

«Ναι είναι αλήθεια. Δυο - τρεις μέρες πριν πάω να υπογράψω στο Τορίνο, ο πρόεδρος της Βόλφσμπουργκ είχε έρθει στη Μαδρίτη», απάντησε ο Ισπανός επιθετικός σε σχετική ερώτηση στο «Goal.com» και συνέχισε:

Η μία έρχεται από τη νίκη στο clasico, η άλλη θέλει να ζήσει την… στιγμή! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Βόλφσμπουργκ - Ρέαλ Μαδρίτης, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Είχα μια κουβέντα μαζί του, μαζί με τον πατέρα μου, με τον προπονητή μου και τον τεχνικό διευθυντή. Η Βόλφσμπουργκ πραγματικά με ήθελε και μου πρότεινε ένα πολύ συμφέρον από οικονομικής άποψης συμβόλαιο.

Όμως, με προσέλκυσε η Γηραιά Κυρία, με την ιστορία της, με την ευκαιρία να παίξω στο Champions League και να κατακτήσω το Scudetto.

Η Βόλφσμπουργκ θα αποτελούσε μια σπουδαία επιλογή για μένα, επειδή στη Μαδρίτη δεν έπαιζα πολύ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα