Χωρίς εκπλήξεις ο Ηρακλής

Χωρίς εκπλήξεις ο Ηρακλής

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και ανακοινώθηκε η αποστολή για το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό.

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα ο Ηρακλής, που το πρωί έκανε μία προπόνηση σε... χαλαρούς ρυθμούς, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία του. Απρόοπτα δεν υπήρχαν, με τους Χουάντερσον, Μπαρτολίνι και Λαζάρ να μην προπονούνται, όπως και ο τραυματίας Λουκκίνας, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Σαραμαντάς.

Στην συνέχεια, αφού ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα, ο τεχνικός του «Γηραιόυ» ανακοίνωσε του 20 εκλεκτούς του που θα συμπληρώσουν την αποστολή για το σημερινό ματς. Αυτοί είναι οι: Γιαννίκογλου, Περνίς, Ζιαμπάρη, Καρασαλίδη, Μπουκουβάλα, Καραγκούνη, Στάμου, Τσότρα, Πουρτουλίδη, Ιντζόγλου, Ζαμπάζη, Κυριακίδη, Ρομάνο, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Τσιλιανίδη, Πασά, Περόνε, Μπουλούτ, Βέλλιο.

Όσο για τα... πλάνα ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Περνίς, με τους Στάμου, Ζιάμπαρης μπροστά του και στα δύο άκρα, μπουκουβάλας με Καραγκούνη. Ιντζόγλου και Κυριακίδης θα βρεθούν στον άξονα, με τους Λεοζίνιο, Μοντέιρο και Τσιλιανίδη να είναι οι επικρατέστεροι για να πλαισιώσουν τον Βέλλιο, που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα