Σε στάση αναμονής στον Ολυμπιακό

Σε στάση αναμονής στον Ολυμπιακό

Σε στάση αναμονής στον Ολυμπιακό

bet365

Το θέμα του Grexit, όπως είναι λογικό, έχει κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κρατούν στάση αναμονής όσον αφορά στα μεταγραφικά.

Καθημερινά διαβάζουμε και διαβάζετε διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται με διάφορα ονόματα τόσο από την εγχώρια όσο και από την αγορά του εξωτερικού.

Η αλήθεια είναι οι νταμπλούχοι Ελλάδας πάντα έχουν τα μάτια τους ανοιχτά προκειμένου να ενισχύουν την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται και πάντα στο μέτρο του δυνατού. Μη ξεχνάμε στην Ελλάδα της κρίσης οι επενδύσεις, σε όλους τους τομείς, γίνονται με το... τουφέκι.

Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, έχουν άλλη πολιτική. Προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν από το θολό τοπίο που επικρατεί στην χώρα και είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν και φέτος πακτωλό χρημάτων προκειμένου, η ομάδα της επόμενης χρονιάς να κάνει και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Για την Ελλάδα δεν το συζητάμε καν.

Ωστόσο, δεν μπορούν να κλείσουν και τα μάτια στο γεγονός ότι το ποδόσφαιρό μας οδηγείται αυτή τη στιγμή στο περιθώριο με το Grexit να είναι προ των πυλών.

Ονόματα όπως οι Διούδης, Βέλλιος και Μπακασέτας γράφονται στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ και λογικό είναι να υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αφού δεν θα έλεγαν «όχι» στο καλύτερο... ντόπιο προϊόν. Βέβαια το αν θα προχωρήσουν ή όχι αυτές οι υποθέσεις, είναι θέμα προποονητή και... Grexit.

Αυτή τη στιγμή στο Λιμάνι τσεκάρονται διάφορές περιπτώσεις αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια... παγωμάρα λόγω του εξελίξεων. Βλέποντας και κάνοντας, λοιπόν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα