Γιγαντομαχία στο Παρίσι!

Κώστας Ζάλιαρης
Γιγαντομαχία στο Παρίσι!

bet365

Άραβες ιδιοκτήτες, γεμάτα ταμεία, ποιοτικά ρόστερ, μια μεγάλη μάχη! Το «Παρκ ντε Πρενς» φιλοξενεί την πρώτη αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Σίτι, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης θα στοχεύει σε σκορ πρόκρισης απέναντι στην πρωτάρα, Βόλφσμπουργκ.

Μετά την Τσέλσι, η Παρί Σεν Ζερμέν που έχει εξασφαλίσει από καιρό και τον τίτλο στη Γαλλία, θέλει να ξεπεράσει και το επόμενο αγγλικό εμπόδιο που προέκυψε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λοράν Μπλαν έδωσε τον τίτλο του φαβορί στην ομάδα του, τονίζοντας πως η Παρί είναι ένα σκαλί πάνω από τη Σίτι και ότι μπορεί να συνεχίσει στη διοργάνωση μετά τα ματς με τους «πολίτες», με τον Πελεγκρίνι να κρατάει πολύ πιο χαμηλούς τόνους...

Ο αγγλικός σύλλογος, στην προσπάθεια που θα κάνει απόψε στο Παρίσι, δεν θα έχει διαθέσιμο τον Γιάγια Τουρέ που έμεινε εκτός αποστολής λόγω προβλήματος, ενώ επίσης και ο Βινσέν Κομπανί δεν βρέθηκε στην πτήση για την Πόλη του Φωτός.

Αντίθετα, η Παρί δεν υπολογίζει στους Παστόρε και Βεράτι, ενώ, υπάρχει κίνδυνος να χάσουν τον επαναληπτικό αν πάρουν κίτρινη κάρτα, οι Ιμπραΐμοβιτς, Νταβίντ Λουίζ και Ματουϊντί.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παρί: Τραπ, Μαρκίνιος, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξγουελ, Ματουϊντί, Ραμπιό, Τιάγκο Μότα, Ντι Μαρία, Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Μανγκαλά, Οταμέντι, Κλισί, Φερναντίνιο, Φερνάντο, Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Αγουέρο, Μπονί

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται στη Γερμανία από την πρωτάρα, Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι», γνωρίζουν ότι έχουν την ευκαιρία ν'αποκομίσουν μια σπουδαία εμπειρία και αυτό από μόνο του, είναι κίνητρο για τα δύο παιχνίδια με τη «βασίλισσα». Ο Χέκινγκ υποστήριξε ότι η ομάδα του θα κάνει ό,τι μπορεί για να πιάσει τη Ρεάλ στον ύπνο μετά την ευφορία από τη νίκη στο clasico και μάλιστα, χαρακτήρισε την κόντρα με τους Μαδριλένους, ως τα παιχνίδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη προβολή απ' όλα τα υπόλοιπα που έχει δώσει στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα η Βόλφσμπουργκ.

Η Ρεάλ, προφανώς και θεωρείται φαβορί για τις αναμετρήσεις με τη Βόλφσμπουργκ και θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους. Το «διπλό» στο «Καμπ Νου» έχει αναπτερώσει τις ελπίδες της ομάδας για τον τίτλο στην Πριμέρα και έχει αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία, ενώ, κάτι τέτοια ματς είναι ... βούτυρο στο ψωμί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν συγχωρεί αμυντικές αδυναμίες ομάδων που στη θεωρία είναι υποδεέστερες από τη δική του. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει τη νοοτροπία του «κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν κοιτάμε μακριά», όμως, ποιος μπορεί να κρύψει ότι η «βασίλισσα» θέλει να φτάσει... πολύ μακριά στη φετινή διοργάνωση;

Επί του αγωνιστικού, μονάχα ο Βαράν είναι εκτός για την ομάδα της Μαδρίτης, χωρίς Μπέντνερ, Γιουνγκ, Καλιγκούρι και με αμφίβολο τον Νάλντο οι γηπεδούχοι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Τρας, Ντάντε, Νος, Ροντρίγκες, Γκιλαβογκί, Γκουστάβο, Σούρλε, Άρνολντ/Βεϊρίνια, Ντράξλερ, Κρους

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κροος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Μπέιλ,Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα