Θετικός ο Ταβάρες για ΑΕΚ

Θετικός ο Ταβάρες για ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Θετικός ο Ταβάρες για ΑΕΚ

bet365

Ο Γιόχαν Ταβάρες είναι στην λίστα της ΑΕΚ με τον στόπερ της Εστορίλ να εμφανίζεται θετικός στη συναντηση που είχε με τους Μιλοβάνοβιτς-Ντε Μπαρτόλο.

Στην Ένωση ξεκίνησαν ήδη προεργασία ενόψει καλοκαιριού και οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο δρομολογούν ήδη την πρώτη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Γόχαν Ταβάρες της Εστορίλ.

Ο τεχνικό διευθυντής της Ένωσης μαζί με τον επικεφαλής σκάουτινγκ της ομάδας, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο είχαν συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, όσο και με τον ίδιο τον Ταβάρες.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ στο Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνάντηση αυτή ο Ταβάρες, ο οποίος την φετινή σεζόν μετράει 27 συμμετοχές, εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αναχωρούν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Πορτογαλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα