Θετικός ο Ταβάρες για ΑΕΚ
Στην Ένωση ξεκίνησαν ήδη προεργασία ενόψει καλοκαιριού και οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο δρομολογούν ήδη την πρώτη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Γόχαν Ταβάρες της Εστορίλ.
Ο τεχνικό διευθυντής της Ένωσης μαζί με τον επικεφαλής σκάουτινγκ της ομάδας, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο είχαν συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, όσο και με τον ίδιο τον Ταβάρες.
Στη συνάντηση αυτή ο Ταβάρες, ο οποίος την φετινή σεζόν μετράει 27 συμμετοχές, εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αναχωρούν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Πορτογαλία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
